2017-06-16 07:48:18• hírek • Blikk.hu

Hiába verte meg, mégis védi a fiát Szilágyi István

Fáradtan, meg-gyötörten, mindkét szeme alatt monoklival várt a háziorvosi rendelőben beutalójára Szilágyi István (80). Az ország Pityi bácsija szótlanul meredt maga elé, láthatóan kellemetlenül érezte magát, amikor arról kérdeztük, mi történt azon az éjszakán, amikor fia, Péter alkoholos állapotban állítólag összeverte.

A szomorú esetről a Story magazin számolt be először.

– Volt, hogy fiatalkorában verekedtünk. Direkt, de csak játékból – mondta fiáról Szilágyi István. – Ez volt a mi sportunk. Volt, hogy eldurvult, de belefért. Úgy voltam vele, hogy inkább velem verekedjen, rajtam vezesse le a dühét, mint máson. Mostanában kértem, hagyja ezt abba, mert ebből már kiöregedtem. Nézetletérésünknek biztos, hogy van oka, és ebben mind a ketten hibásak vagyunk. Úgy érzem, ezeket én váltom ki. Én is ember vagyok, én is hibás vagyok. Biztos, mert engedtem neki, hogy korábban lehülyézzen. Összevert a fiam, de hazavárom – mesélte a Keménykalap és krumpliorr legendás Lópici Gáspárja, akitől felesége vette át a szót.

– A rendőrök azt mondták, jogomban áll hallgatni, én így is tettem – jelentette ki határozottan Humenyánszky Jolán (75), aki a jelek szerint nem tett vallomást a fia ellen. Annyit megtudtunk tőle, hogy Péter pár hónapja nem iszik, csak nagyon ritkán egy-két sört, ám az ominózus napon egy ismerősénél volt, ahol fogyasztott alkoholt. A szülők tagadják, hogy be lett volna rúgva, de azt látták rajta, hogy ivott.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: