2014-06-30 01:57:52• hírek • Blikk.hu

Hiába tervezik, Gregoréknál még nem jön a gyermekáldás

Egyes pletykák szerint Gregor Bernadett és Szarvas Attila máris babát vár, sőt a kezdeti terhesség volt az igazi ok, amiért lemondták szereplésüket a Szombat Esti Lázban.


A Blikk utánajárt: Bernadett pocakja egyáltalán nem domborodik, ugyanolyan nádszálvékony a színésznő, mint korábban.

Pénteken a Pataki Művelődési Házban a Gergely Teather zártkörű rendezvényen mutatta be a Francia négyes című szerelmi komédiát, amiben Berni ugyanolyan karcsún állt színpadra, mint korábban. A színésznőt - aki szokás szerint sugárzott a boldogságtól - megkérde a Blikk az előadás szünetében a várandósságáról, de nem kívánt nyilatkozni.

- Köszönöm, de most nem alkalmas a gyerekkérdés - hárította Bernadett a témát, noha az Újszínház öltözőjében öt hónappal ezelőtt a színésznő párja ölében ülve beszélt elsőként arról, hogy nagyon dolgoznak a babaprojekten.

Bernadett legjobb barátnője szerint nincs mit csodálkozni azon, hogy Berni erről nem akar beszélni, hiszen nagyon várják már a babát. Márpedig babonából nem beszél idő előtt ilyesmiről egy nő.

- Állandóan figyeli a jeleket, mikor van hányingere, vagy fáradtabb a kelleténél. Bármelyik hónapban megfoganhat a baba, ugyanis Attilával mindketten nagyon szeretnének már ismét szülővé válni. Még viccelődni is szoktak, hogy végre van esélye Berninek a régen áhított kislányra, mert Attila lányos apuka is. Az élettől és új szerelmétől újra kapott erre egy esélyt, mert Berninek egyszerűen lételeme az anyaság.

A hír folytatását a Blikk.hu-n olvashatja. Kattintson ide kérem!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: