2019-10-12 07:56:21• hírek • Blikk.hu

Hiába óvta az orvosa: kimerültségig hajtotta magát ByeAlex

Széthajtja magát! Szinte megállás nélkül dolgozik ByeAlex, aki az egész nyarat végigkoncertezte, mostantól pedig az X-Faktor mentori székébe ül szombat esténként.

Az énekes idén negyedik alkalommal vállalta el a szereplést az RTL Klub tehetségkutatójában, pedig korábban biztos volt benne, a kilencedik szériában már nem vesz részt.
 

– Az előzőbe úgy vágtam bele, hogy ez az utolsó, itt a vége, de aztán olyan nagyot ment a nyertes csapatom, a USNK, hogy az erőt adott, csinálnom kell – mesélte a Vasárnapi Blikknek Alex. – Persze már máshogy állok a műsorhoz, az első pillanattól azt nézem, kivel szeretnék együtt dolgozni, kinek írnék dalt. Szeretnék minél több tehetséges énekest felfedezni és egyengetni az útját, ebben látom a jövőt!
 

Alex azonban mindeközben két formációval is folyamatosan járta az országot, átlagosan heti 4-5 fellépésük volt, így nem csoda, hogy bár fut a szekér, úgy érezte, teljesen kimerült.
 

– Életem leghosszabb nyara volt, rengeteg koncerttel – folytatta az énekes, aki úgy látja, most tart ott, amit korábban megálmodott. – Engem senki nem támogatott, sőt inkább ellenlábasaim voltak. Eleinte nyolcvan embernek zenéltem, most pedig több ezernek. Szerintem a zenekar végre ott tart, ahol kell, de ez sok fellépéssel jár, és volt, hogy úgy éreztem, nem bírom tovább...


Alex augusztus közepén annyira lebetegedett, hogy koncertet is le kellett mondania, és ugyan orvosai azt tanácsolták, pihenjen, a zenész saját felelősségére újra színpadra állt.
 

– Nem túl jó állapotban, de végigcsináltam, bár az orvos nem javasolta. Ám aki ilyen nagy stábbal zenél, ennyi ember munkája van egy-egy fellépésben, nem engedheti meg magának, hogy sorozatosan lemondja a koncerteket. Hajlamos vagyok rá, hogy inkább túlhajtom magam, mint lemondjak egy koncertet. Ilyenkor abba a gondolatba menekülök, hogy majd januárban vagy februárban elmegyek pihenni. Ezt három éve mondogatom magamnak, de nem jött össze – mesélte az énekes, aki ezúttal jelezte a menedzsmentjének, a jövő év elején pihenni szeretne.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: