2019-03-02 06:07:11• hírek • Blikk.hu

Hiába ígérte, mégsem ad majd Gregnek a pénzből VV Zsuzsu

Bár a játék elején megígérte, mégsem ad Gregnek a 36 milliójából Zsuzsu, helyette inkább házat vesz majd, illetve beosztja a nyereményét.

A ValóVilág9 nyertesét, Zsuzsut meglátogatta a Fókusz stábja, hogy megnézze, mi minden történt a lánnyal médiatörténelmi győzelme óta, hogyan sikerült neki visszailleszkedni a hétköznapi életbe. Az első női VV-győztes elmondta, nagyon furcsa volt számára többek közt az erős fény és a sok ember, pont amennyire furcsa volt neki bent például a telefonja hiánya.
 

Ám többet arról sem kell lemondania, ahogyan a pesti életről sem feltétlenül: bár ott született, 12 éves kora óta Bükkön él. Most azonban nyereményéből ingatlanvásárlást tervez, s könnyen lehet, hogy a fővárosban.
 

„A körülményektől függ, mit hoz mostanában a jövő. A lakásvásárlást az ember nagyon jól gondolja át, hova és mit, satöbbi. Nem szeretném elkapkodni” –magyarázta a lány, akinek elsődleges terve, hogy szeptembertől újra iskolapadba ül, majd leérettségizik.
 

Várok a lehetőségekre, ha meg nem jönnek, meg visszamegyek dolgozni” – mondta a lány, aki a játék előtt csaposként dolgozott. Abban azonban egészen biztos: a nyereményével óvatosan bánik majd, és senkinek sem ad belőle; még Gregnek sem, hiába ígérte meg a játék elején.
 

Nem szívesen adnék egy olyan embernek, aki ilyen csúnya volt a hátam mögött. Én úgy gondolom, ezért a pénzért megküzdöttem” – mondta Zsuzsu, hozzátéve: nehéz helyzet ez neki, mert az ígéret mégiscsak ígéret. És hogy mit gondolnak Zsuzsuról a hozzátartozói? Természetesen nagyon örülnek sikerének, és biztosra veszik, hogy okosan bánik majd a hirtelen jött milliókkal és a hírnévvel.
 

Kisgyerek kora óta példamutatóan kezeli a pénzt. Úgy, mint annak idején a zsebpénzét, aztán a fizetését” – mondta Zsuzsu anyukája, aki nagyon büszke a lányára, és biztos benne, hogy Zsuzsu ügyesen használja fel a nyereményét.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: