2011-04-01 11:47:24• hírek • www.blikk.hu

Hiába fellebbez, börtön vár Stohlra

2 év négy hónap börtönre ítélte a bíróság az ittasan balesetet okozó színészt.

Nem úszhatja meg a börtönbüntetést Stohl András, amellyel a Blikk.hu-n szavazók 77 százaléka is tökéletesen egyetértett. A Blikk által megkérdezett jogász szerint kizárt, hogy felfüggesztett börtönt kapjon másodfokon a műsorvezető, igaz, a kihirdetettnél súlyosabb ítéletet sem kaphat. A színész mégsem fogadta el a bíróság döntését, ahogy azt a legutolsó tárgyalás szünetében a Blikknek nyilatkozta.

Csütörtökön a Pest Megyei Bíróságon a bíró 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, amiért bedrogozva, ittasan balesetet okozott 2010. május 8-án hajnalban. A frontális ütközés pillanatában 110-zel száguldott terepjárójával. A szembejövő autó vezetője, Kaincz Pál maradandó sérüléseket szenvedett, élete végéig sántítani fog, mert egyik lába egy centivel megrövidült. Mellette ülő lánya és egy másik, ugyancsak vétlen autóban ülő négy ember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ámokfutó híresség és áldozata egyetlen szót sem váltott egymással tegnap a bíróságon. Igaz, egymás mellett sétáltak be a tárgyalóterembe, mégsem üdvözölték egymást. Az idős férfi annak ellenére, hogy elfogadta Stohl András bocsánatkérését, keserűen, némi szigorral a tekintetében nézett a jól szabott öltönyben megjelent vádlottra. A bíró kérdésére elmondta, elfogadja Stohl bocsánatkérését, de hozzátette, mást nem is tehetne, megváltoztatni már nem lehet, ami megtörtént.

A cikk folytatását olvasd el a Blikk.hu-n.


A színész a bíróség előtt
A színész a bíróség előtt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: