2017-02-07 18:09:27• hírek • Kocsis Zoltán

Hiába a vezetés, továbbra is nyeretlen az Olimpia Cipruson

Olimpia - Crvena Zvezda fotó: crvenazvezdafk.com
Olimpia - Crvena Zvezda fotó: crvenazvezdafk.com
Raul Krausz bokasérüléssel bajlódik, ezért kénytelen volt kihagyni a keddi mérkőzést.

Negyedik meccsén harmadik döntetlenjét érte el kedden a Cipruson edzőtáborozó Olimpia. Bogdan Andone vezetőedző legénysége Mihai Onicas révén ugyan vezetést szerzett a ciprusi második osztály hatodik helyezettje, az Otellos Atienu ellen, de a hazaiak egy pazar találattal kiegyenlítettek.

Aktívan kezdett az Oli, Silviu Pana az első húsz percben két távoli lövést is megeresztett, majd Octavian Ursu hagyta ki a legnagyobb ziccert, amikor egyedül maradt a kapussal, de nem tudott túljárni az eszén. A másik oldalon Florin Muresan labdavesztését követően alakult ki az első gólszerzési lehetőség, majd Marius Sutának is védenie kellett egyedül maradva az ellenféllel, végül a félidő utolsó perceiben Walter Heil mentett a gólvonalról.

Az első játékrész slusszpoénja azonban az Olimpiáé volt, amely a 45. percben megszerezte a vezetést. Ursu, Pana, Onicas volt a labda útja, a Steaua egykori tehetsége pedig 18 méterről a léc alá bombázott.

Tíz percig vezetett csak az Olimpia, az 55. percben ugyanis a ciprusiak egy pazar, 30 méteres lökettel kiegyenlítettek. Ekkor már nem Suta, hanem Dascalu állt a kapuban, a szünetben rajta kívül Cristian Daminutát küldte még be Andone Romario Rus helyére.

A folytatásban inkább a cserék uralták a játék képét, mint a helyzetek, ám így is feljegyezhettünk egy Pana-, illetve Daminuta-lehetőséget.

Az eredmény azonban már nem változott, így a Digenisz Ipszonasz elleni 0-0 és a Szpartak Moszkva II elleni 3-3 után az Olimpia megszerezte harmadik döntetlenjét az edzőtáborban, a három iksz közé pedig a Crvena Zvezda elleni 1-0-ás vereség ékelődött be. Pénteken a szerb Csukaricski a következő ellenfél.

Otellos Atienu - Olimpia 1-1
Az Olimpia gólszerzője:
Onicas (45.)
Az Olimpia felállása: Suta (Dascalu 45.) - Durus (Ciul 62.), Heil, Iuhasz (Bucur 70.), Muresan (Pop 70.), Onicas (Bura 60.) Rus (Daminuta 45.), Kanalos (Erdei 25., Villand 60.), Pana (Faur 70.), Voicu (Kanalos 57., Tudoran 75.), Ursu (Ludusan 63.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: