2019-02-06 06:18:27• hírek • Blikk.hu

Hevesi Tamás vallomása: a zebrán csókolóztunk, miközben más várt haza

A viharos időszakok ellenére kitart egymás mellett Hevesi Tamás és felesége, Hevesi Kriszta.

A zenész és szerelme közti kötelék szétválaszthatatlan, ám náluk sem volt mindig minden fenékig tejfel. Egy időben rengeteget kellett dolgozniuk, ami a kapcsolatukra is hatással volt. „A monogámia az élet egyik legnagyobb próbatétele. A házasságtörés pedig egyidős a házasság intézményével. Nálunk ez akkor esett meg, amikor annyira megszállottan dolgoztunk, hogy semmi időnk nem maradt egymásra” – mondta az egyébként szexuálpszichológusként dolgozó Kriszta.

 

Tamás elmesélte, hogy egykor alig volt otthon, és míg szerelme a doktori felvételijére készült, megismerkedett valakivel, ezután pedig Kriszta életében is megjelent egy férfi. „El is költöztünk egymástól egy rövid időre. De például természetes volt, hogy titokban megünnepeljük a házassági évfordulónkat. A Dózsa György út közepén, a zebrán csókolóztunk, miközben mindkettőnket más várt haza” – számolt be Tamás, aki hozzátette: nem sokkal ezután ismét egy párt alkottak szerelmével.

 

Hevesi Kriszta elmondta a Borsnak, sokan meglepődnek azon, hogy ők valóban férj és feleség. „Volt, aki azt hitte, a húga vagyok, mások úgy gondolták, csak a névrokonom, de őszintén szólva minket ez egyáltalán nem zavar”.

 

Ehhez hasonló sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: