2014-11-26 17:41:25• hírek • Kocsis Zoltán

Hevesen bírálta a TAROM-ot Kereskényi Gábor

Hevesen bírálta a román légitársaság, a TAROM vezetőségének döntését Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, mondván, az fittyet hány ügyfeleik, az utasaik érdekeire.

Az RMDSZ-es politikusnál az verte ki a biztosítékot, hogy a TAROM a téli időszakra hivatkozva megváltoztatta a hétfői Szatmárnémeti - Bukarest járat menetrendjét. Amíg ugyanis eddig 09.45-kor és 18.40-kor indultak a gépek Szatmárnémetiből, addig a „téli menetrend szerint" az első járat csak 13.10 perckor száll fel. És 14.30-kor száll le Bukarestben.

„Gépkocsival 9, vonattal 16 óra az út Bukarestig, tehát a legkényelmesebb - igaz, a legdrágább is - a repülőgép. Mire az ember leszáll, elhagyja a repülőteret és odaér, ahová szeretne, már 15.30-16.00 óra van. Figyelembe véve, hogy az utasok túlnyomó többsége üzletember, közhivatalnok vagy tisztségviselő, kérdezem én, mit lehet már Bukarestben elintézni 16.00 óra körül?", bosszankodott Kereskényi.

A képviselő politikai nyilatkozatban fordult a TAROM 97%-ban birtokoló közlekedési minisztériumhoz, álljanak vissza az eredeti menetrendre. „A TAROM-nak az utasok érdekeit kellene figyelembe vennie, ám ezzel a döntéssel éppen annak hány fittyet", fogalmazott Kereskényi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: