2013-06-06 16:31:37• hírek • Kocsis Zoltán

A Szatmári divat gálája

Fiatal és tapasztaltabb divattervezők összefogásának eredményeként június 14-én, pénteken hét kollekciót csodálhat meg a nagyérdemű a Szatmári divat gálája elnevezésű eseményen. A rendezvény helyszíne a Károlyi úton található Dana hotel rendezvénysátra. A belépés ingyenes - kötelező viszont a koktélhoz való öltözet.

Az esemény kapcsán csütörtök délelőtt tájékoztatták a sajtót a szervezők illetve néhány tervező. Elhangzott, hogy összesen hét nyári kollekciót mutatnak majd be. Alena Ignatescu lagzikban, banketteken viselhető estélyikkel, Ioana Calin a szerelmet, a női szépséget és szabadságot sugalló fürdőruhákkal (köztük egy, menyasszonyoknak tervezett fürdőruci), Georgia Ciontos szintén estélyikkel készül a gálára.

A hét kollekció közül egy szól majd a férfiaknak, az Ciprian Craciun munkáját dicséri majd. A gála ötlete amúgy Gabriela Sas fejéből pattant ki. Az általa vezetett Gaby's Models 24 lány és 12 férfi modellje mutatja majd be a kollekciókat. Azt követően afterpartyra várják a vendégeket, ahol lemezlovas keveri majd a dallamokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: