2009-09-12 17:43:56• hírek • Szatmár.ro

Szeptemberi akció a Steak House-ban

Egyedülálló őszi akcióval kedveskedik vendégeinek a Steak House Étterem és a Casual Pub. Ha szeptemberben sört fogyasztasz valamelyik vendéglátóegységben, nagy esélyed van rá, hogy pizzát kapj ajándékba.

A Steak House Étterem és a Casual Pub közösen szervezett Szeptember Festet, amelynek keretében minden nap tíz darab, 32 cm-es pizzát sorsolnak ki a vendégek között.

Hogy mit kell tenned, azért, hogy Te is részt vehess a tombolán? Szeptember folyamán sörözz valamelyik vendéglátóegységben, és töltsd ki a mellé kapott kérdőívet. Miután válaszoltál az étkezési szokásaiddal kapcsolatos kérdésekre, a szelvényed bekerül a kisorsolás előtt álló kérdőívek közé. Minden sör után egy újabb nyereményszelvény birtokába juthatsz, ezekkel növelheted a nyerési esélyedet a tombolahúzáskor.

Minden reggel kisorsolásra kerülnek az előző napi szelvények, így biztosítanak lehetőséget tíz szerencsésnek, hogy visszatérhessenek, és a cég költségén elfogyaszthassák kedvenc pizzájukat a Steak House Étteremben. A nyerteseket  rendszerint telefonon értesítik.

Ha Te is szeretnél részt venni a Szeptember Fest kihagyhatatlan akciójában térj be egy sörre a Iuliu Maniu 5 szám alatt található vendéglátóhelyek egyikébe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: