2009-01-28 16:00:57• hírek • Szatmár.ro

Rozsi Orsolya a Szatmár.ro szépe

Lezárult a Szatmár.ro legszebb olvasója verseny, melyet az elmúlt év decemberében hirdettünk meg. Összesen 37 jelentkező volt az online szépségversenyre, akikre olvasóink adhatták le szavazataikat január 7-től január 28-a délig.

Nagyon sokan érdeklődtek a verseny iránt, és sok szavazó is élt a lehetőséggel, hogy beleszóljon, ki legyen a Szatmár.ro legszebb olvasója.

Ez úton is köszönjük mindenkinek a jelentkezését, és az eredményektől függetlenül mindenkinek gratulálunk.

A Szatmár.ro legszebb olvasója titulusért indított verseny izgalmas, szoros eredményt hozott. Az első helyezett Rozsi Orsolya Karolina lett, aki 256 szavazattal nyerte el a Szatmár.ro legszebb olvasója címet, míg a második helyezett, Nagy Hajnalka 231 voksot kapott, a több mint 1500 leadott szavazatból, a harmadik Res Brigitta lett, aki 225 szavazatot tudhat magáénak.

A szavazás győztese 200 RON értékű nyereménycsomagban részesül az Aphrodité szépségszalon jóvoltából, valamint egy női kabátot is nyer a Blody Collection felajánlásával. Az ünnepélyes díjátadás időpontjáról természetesen értesíteni fogjuk olvasóinkat.

A szavazás teljes erdeménye ezen a linken tekinthető meg.

A Szatmár.ro legszebb olvasója: Rozsi Orsolya

A Szatmár.ro legszebb olvasóját, Rozsi Orsolya Karolinát telefonon értük el. Ő 2007 végén már megnyerte a hírportálunk Gimik szépe versenyét, s a rangos elismerés mellé most egy újabb titulust is szerzett magának.

Rozsi Orsolya Karolina, a Szatmár.ro legszebb olvasója verseny nyertese-Hogy érzed magad most, hogy immár két szépségversenyünk során is győztesként kerültél ki ?

Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernem ezt a versenyt is, amelyhez azt kell mondanom, nem sok reményt fűztem. Míg publikus volt a szavazás eredménye, szinte végig más jelöltek vezették a listát, s miután már nem láthattuk a szavazás állását, teljesen lemondtam arról, hogy én is nyerhetek. Valóban meglepett a hír, hiszen tényleg nem számítottam erre.

-Hogyan jött az ötlet, hogy jelentkezz a versenyre?

Éppen a Gimik szépe versenyből kifolyólag gondoltam, hogy most is érdemes lenne jelentkezni, és részt venni egy izgalmas játékban. Elégedett vagyok az eredménnyel, hiszen nem szerveztem különösebb szavazókampányt, egyszerűen csak hagytam, hogy az olvasók eldöntsék, kit tartanak méltónak a legszebb olvasó címre.

-Az előző szépségverseny kapcsán is volt alkalmunk beszélgetni egymással, akkor azt nyilatkoztad, érdekel a modell karrier, és ha lehetőséged adódna, szívesen kipróbálnád a szakmát. Azóta tudtál sikereket elérni ezen a téren?

Volt egy időszak amikor valóban nagyon érdekelt a modellkedés, de én nem vagyok az a típus, aki átgázol mindenen, csak hogy elérje a céljait. A lehetőség nem jött házhoz, én meg nem kopogtattam senkinek az ajtaján. Mostmár úgy érzem, letettem erről a dologról, ugyanis beiratkoztam egy Kolozsvári egyetemre, ahol területfejlesztőnek tanulok. Új célokat tűztem ki magam elé, és azokat próbálom megvalósítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: