2009-06-19 14:06:02• hírek • Parajdi Andrea

Moby Dick a Samfesten

Tizenöt rockegyüttest láthatnak a műfaj rajongói az idei Samfest Rock rendezvényén.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával a G.M.Zamfirescu Kultúrház a Szatmári Kulturális Napok keretében ebben az évben is szervez rockkoncertet, immár ötödik alkalommal. A mindig nagy népszerűségnek örvendő eseményre július 10 és 11-én kerül sor a Szatmárnémeti strand területén.

A szervezők ezúttal is úgy állították össze a fellépők listáját, hogy a rocker stílus keményebb és dallamosabb képviselői is színpadra állhassanak. A Samfestet megelőzően július 9-én, 18 órai kezdettel szintén a strand területén a rendezvény nulladik napját szervezik meg, ahol egy Warm-Up Metal Partyn melegíthetnek be a rockzene kedvelői.


A magyarországi Moby Dick együttes is fellép a Samfest Rock fesztiválon
A magyarországi Moby Dick együttes is fellép a Samfest Rock fesztiválon


A színpadon hazai együttesek mellett külföldiek is szép számmal megjelennek. Hazánkba érkezik a svéd Evergrey, a német Agathodaimon, az olasz Graveworm és a Rev-o, illetve a norvég Communic is. Magyarországról a Moby Dick és a Subscribe együttesek lépnek fel. A hazai rockzenekarok közül is a legnépszerűb begyüttesek koncerteznek, itt lesz: a Negura Bunget, a Implant Pentru Refuz, a Bucovina, a Deity, a Truda, a Trooper, a Florian Band, illetve a Ramm-brandt is.

A fesztiválra egy napos belépőt 35 lejért lehet váltani, míg a rendezvény mindkét napján való részvétel 50 lejbe kerül. A más városból érkező rockereknek a strand területén ingyenesen kempinghelyet biztosítanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: