2009-07-27 18:04:41• hírek • Szatmár.ro

Csinos lányok a strandon

A szatmárnémeti strand területén lévő Beach Club pályáján hétfő délután megkezdődött az országos női strandröplabda bajnokság kvalifikációs tornája. A mérkőzések hat napon keresztül zajlanak, amelyen kadett (16 év alatt), junior (18 év alatt) és felnőtt (18 év felett) korosztály is versenyzik. A szervezők nem csak a sportkedvelőket várják a helyszínre.

A viadalt a Showtime Entertainment Factory programszervező cég, a Román Szakszövetség Strandröplabda bizottsága, a Megyei Röplabda Egyesület, a Megyei Sportigazgatóság és a Beach Sport Kft. rendezi. A verseny első napján, július 27-én a kadett korosztály küzdelmeit bonyolították le, amely kedden is tartani fog.

A kadettek viadalára hat csapat jelentkezett, három szatmári (Sonics, DRSM, Extreme), egy lugosi (Racheta), egy máramarosszigeti (Romy) valamint a Nagybányai CSM együttese. Minden csapat megmérkőzik egymással, így a korosztály végeredménye csak kedden kora délutánra válik ismertté. A juniorok és felnőttek mezőnyének a létszáma még nem ismert, mivel a viadal kezdetéig még lehet jelentkezni.

Ovidiu Groza, a megyei szakegyesület elnökének tájékoztatása szerint szerdán és csütörtök délelőtt a junioroké lesz a homok, majd utána a felnőtt kategória versenyzői következnek. A tervek szerint a szervezők péntek délután a sajtó munkatársai számára is szerveznek egy amolyan sportágismertető megmérettetést.

A helyszínen a sport mellett más kikapcsolódásra is alkalom nyílik, éppen ezért nem csak azoknak érdemes kilátogatni a strandra, akik sportrajongók, -vagy esetleg csinos lányok rajongói -, hanem azoknak is akik szórakozásra vágynak.

Július 28-án olasz, július 29-én magyar, július 30-án pedig román estet tartanak, ahol az egyes nemzetek különleges ételkínálatát bárki megkóstolhatja. Július 31-én pénteken retro bulit szerveznek, szombaton pedig egy hatalmas Copa Cabana partyval zárul a program.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: