2009-07-22 15:11:52• hírek • Tóth Klarissz

AquaSound Beach Party

Elindult a visszaszámlálás. Még két nap, és a hamisíthatatlan ibizai hangulat az apai tópart területére költözik. Július 24-26 között az apai tó partján kerül megrendezésre az „ AquaSound Beach Party" elnevezésű Dj-, elektronikus zenei fesztivál.

Ha nincs pénzed méregdrága ibizai nyaralásra, ne hagyd ki a 2009-es nyár legütősebb buliját. Három nap önfeledt szórakozás, maximális kikapcsolódás, megállás nélküli zene, ritmus és tánc a kimerülésig. A fesztivál megannyi szórakozási lehetőséggel csábít. A techno, minimal és progressive zene rajongói olyan romániai Dj-k zenéire tombolhatnak, mint Optick, Mihai Popoviciu, Pagal, Jay Bliss, Christian Cardwell, House Boy, Chris Angel, Proof, Kool, Rhico, Robert Bratu, Jasc, Carlos, Liquid, Zanga, Rhay és szatmárnémeti egyik legelismertebb Dj-jének, Big Junior vérbizsergető trackjeire. A zenei kínálat kifogyhatatlan, a fáradhatatlanok az éjszakai és a hajnali órákban olyan neves külföldi Dj-k szettjeire pöröghetnek, mint Tom Clark, Simon Baker, Mandy és Audio Jack. A Dj-k a nap 24 órájában pörgetik a lemezeket és a kánikula ideje alatt még perzselőbbé teszik a hangulatot.

A programok július 24-én 14 órától, július 25-26-án pedig 12 órától kezdődnek. Ha neked a kánikulai hőmérséklet túl hideg, napközben a tóparton már a bemelegítő bulikon is leizzadhatsz. Ha pedig némi felfrissülésre vágysz, három nap alatt minden a rendelkezésedre áll, ami egy ereszd el a hajam hétvégéhez elengedhetetlen: napozás, fürdőzés, vízi-banán, jetski és megannyi vetélkedő vár rád. A szabadtéri bulizást követően az igazi őrület 20 órától, egy több mint 2100 négyzetméteres sátorban veszi kezdetét. A három nap alatt nemcsak a zene bizsergeti majd a füljáratokat, hanem szemet gyönyörködtető produkciókkal 30 táncoslány kínálja a fülledt erotikát.

A szervezők valóban mindenre gondoltak: l000 férőhelyes autóparkoló, a rendezvény zavartalan lefolyása érdekében a rendőrség és egy security csapat gondoskodik a biztonságról. Az esetleges balesetek elkerülése- vagy orvoslása végett pedig a mentőszolgálat munkatársai teljesítenek szolgálatot. Nem kell amiatt aggódnod, hogy a mámoros éjszakát követően, részegen ki visz majd haza! A szervezők óránként indítanak járatot Szatmárnémeti és az apai tó között. Amennyiben a buli egyetlen pillanatáról sem szeretnél lemaradni, megoldást jelent a kemping lehetőség. Ha pedig kalóriautánpótlásra vágysz, megkóstolhatod a parton készített gasztronómiai különlegességeket, de a tóparti teraszok is változatosabbnál-változatosabb ínyencségekkel és italkülönlegességekkel várnak. Ráadásul a résztvevők között kisorsolnak egy-egy kétszemélyes ibizai, amszterdami és horvátországi üdülést is.

Egy biztos, a Dj-k zenei zsonglőrmutatványaitól 40 fok lesz árnyékban és perzselő hangulat a sátorban. Három nap, amikor a bulizni vágyók és a partyarcok a hedonista élvezeteknek hódolhatnak. Ha nem jutsz el Ibizára, indulj az apai tó partjára és éld át a nyár megapartyját, ahonnan egészen biztosan nem térsz haza szárazon! Jegyvásárlással kapcsolatos részletekért kattints a http://www.aquasound.ro/evenimente.html weboldalra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: