2009-12-03 16:14:18• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Aki nem csak a Mikulás várásával fogja tölteni az előttünk álló hétvégét, annak ajánlanánk néhány kellemes kikapcsolódási lehetőséget.

Rockkoncert a Zamfirescuba

December 5-én, 20 órai kezdettel a Stand Alone (Szatmárnémeti), a Noir (Nagykároly) és a Godemode (Kolozsvár) lép fel a G.M. Zamfirescu Kultúrházban. Belépés 10 lej.

Mikulásbazár a városban

A Szatmárnémeti Caritas szervezet kezdeményezésére december harmadika és ötödike között ismét van Mikulás Bazár a városban. A Coposu sétányon kiállított három faházikóban a szervezet a kliensei által készített munkákkal, különböző ajándéktárgyakkal várják a különlegesebb ajándékra vágyó vásárlókat.

Suli-buli Torres Danival

Idén tíz éve, hogy megalakult a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés. Ebből az alkalomból december 4-én, pénteken óriási Suli-bulira várják a szatmári diákokat. A rendezvény helyszíne az Insomnia Klub lesz, ahol december 4-én, pénteken este 19 órától Torres Dani, a televíziós tehetségkutató műsor, a Megasztár sztárja szórakoztatja majd a fiatalokat. Természetesen, a humor kedvelői számára is akad majd egy kis csemege, ugyanis Pataki Balázs humorista fog színpadra lépni. Belépés 5 lej.


Torres Dani az Insomnia Clubban lép fel pénteken
Torres Dani az Insomnia Clubban lép fel pénteken


Mikulásnapi szépségverseny

Ahogyan ismert a Motoros Sas baráti Kör mikulácsomagokkal ajándékozza meg a Diana érvaház gyerekeit. A gyerekeknek készített mikulás-csomagokat december 5-én, szombaton 14 órakor az Infinity Clubban adják át. Az akció sikerességét a fiúk egy esti partyval szeretnék megünnepelni -ahol az árva kisgyerekek természetesen már nem lesznek jelen- s, hogy a hangulat még emelkedettebb legyen, egy mikulás napi szépségversenyt is szerveznek. A szervezők mindenkit várnak a reggelig tartó Mikulás partyra december 5-én, 19 órától az Infinity Clubba.

Mozart fesztivál a klasszikusok kedvelőinek

Tizenkilencedik alkalommal szervik meg Kolozsváron a Mozart Fesztivált, amely idén december 4 és december 14 között kínál nagyszerű programokat a klasszikus zene kedvelőinek. Az esemény egyik sztárvendége az amerikai zongorista Robert Levin lesz. Az eseménnyel kapcsolatos részletekről az alábbi oldalon olvashat.

Buli van a Macskában

A MusiC'at Pub ahogyan minden hétvégén úgy most is várja a vendégeket, akiknek majd Jánosi Csaba játssza a legjobb slágereket.

Karitatív táncgála

A Loga Dance Club profi táncosai karitatív szándékkal szerveznek táncgálát. Pénzt gyűjtenek a mozgáskorlátozott fiú Adrian Chereches számára, akinek egy elektromos tolókocsira lenne szüksége. Az eseményre december 4-én, 21:00 és 01:00 óra között kerül sor a tánciskola Martirilor Deportati utca 30 szám alatti székhelyén. A jegyek már elkeltek, azonban a Samtel Tv-n élő adásban mindenki nyomon követheti az egész táncműsort.

Szexi lányok a Bora Bora Clubban

December 5-én, szombaton a Bora Bora Clubban Alberto Roguez&Mc Spexy a sztárvendégek, plusz négy szexi táncoslány dobja fel a hangulatot. A belépés 10 lej.

Az égig érő fa

December 4-én, pénteken a Harag György Társulat színészei 10 és 12 órától az Iciri Piciri bérleteseknek játsszák Az égig érő fa című előadást az Ács Alajos Studióteremben.

Mikulásparty az Insomnia Clubban

December 5-én, az Insomnia Clubban hatalmas Mikulás partyra van kilátás, ahol sexy lányok és fiúk szórakoztatják majd a bulizni vágyókat.


Mikulás party
Mikulás party szexi lányokkal és fiúkkal


Elnököt választunk

December 6-án, a román állampolgárokat ismét várják a szavazóurnák elé, ugyanis Traian Basescu és Mircea Geoana az elnökválasztás második fordulójában száll harcba egymás ellen.

Kirándulás

A Szatmárnémeti EKE December 08-án vasárnap kirandulást szervez  a Firizai gyüjtőtóhoz. A túra útvonala:  Szatmárnémeti vasutállomás -  Nagybánya vasutállomás, onnan a 1-es autobuszal a Firizai tóig. Ahol a környéket bejárva egy kisebb kirándulást teszünk, felkeresvén a helyi borvizforrást (ezt végre gyalogosnan). Visszaút  a délután 14.40 órai autóbusszal Nagybányára, ahonan a 15.40 órai vonattal vissza, ami 17.15 -kor érkezik  Szatmárnémetibe.

Könnyű túra. Találkozás: a Szatmárnémeti vasutállomáson reggel 07.20-kor. Turavezető: Vadady Gyula, telefon 0361-805529 vagy 0758-435763. Bővebb információért nála lehet jelentkezni.

Mozizz!

A hétvégéken érdemes egy kis filmezéssel lazítani, aki teheti felkeresheti a debreceni vagy a nyíregyházi mozikat, ahol olyan filmeket nézhet meg mint a 2012, Az alkonyat, Újhold, az Alvin és a mókusok, az Astro Boy, az Avatar, Az Informátor vagy a Zombieland. Bővebb infók a debreceni moziról itt, míg a nyíregyháziról itt találhatók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: