2009-11-26 15:33:57• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Az előttünk lévő hétvége eseményeiből válogattunk, hogy Te is könnyebben találhass hétvégi elfoglaltságot.

Stand up comedy a Back Door Pubban

Három szatmári amatőr humorista szórakoztatja november 28-án, szombaton a Back Door Pub vendégeit. 20 órától Sepa Mihály Sándor, Székely Zsolt és Vékony Zsolt lépnek színpadra, akik közéleti, illetve egyéb helyi és általános témákat feszegetnek. A fiúkról tudni kell, hogy a Magyar Televízió Mondom a magamét című tehetségkutatójában is feltűntek.

Kirándulás a Fernezei Bódi tóhoz

Az Erdélyi Kárpát Egyesület gyalogos túrára hívja a természet kedvelőit. Ismerje meg a Fernezei Bódi tó környékét és töltsön el egy napot a természet lágy ölén. Az EKE azoknak kínál igazán kellemes időtöltést, akik a város zsúfoltsága elől szívesen menekülnek a természetbe, és akik kíváncsiak arra, hogy a turistáknak mit tartogat a körülöttünk lévő vidék. A csoport november 29-én, vasárnap reggel indul a Szatmárnémeti vasútállomásról. Érdeklődni és jelentkezni a 0361-805529 vagy a 0758-435763 telefonszámokon lehet.

Forever a Macskában

A MusiC'at Pubban ezen a hétvégén is lazíthatsz. Egy kellemes baráti társaság körében, sok hideg sörrel és egyéb finom itallal, illetve péntek este a Forever zenekar fülbemászó dalaival egy igazán belevaló bulira számíthatsz.

Connect-R koncert a Bora Bora Clubban

November 27-én, pénteken a Bora Bora Clubban a népszerű Connect-R lép lesz a sztárvendég. Belépés 10 lej.


Connect-R a Bora Bora Club sztárvendége lesz pénteken
Connect-R a Bora Bora Club sztárvendége lesz pénteken


Dj Tonik a Club Zambaraban

A még új szórakozóhelynek számító Club Zambarában november 28-án, szombaton Dj Tonik pörgeti a lemezeket. Belépés 5 lej.

Színi-növendékek találkozója Nagykárolyban

November 26-án, csütörtökön kezdődött a Nagykárolyi Művelődési Ház által immár harmadjára megszervezett SPOT nemzetközi színjátszófesztivál, ahol négy napon keresztül több város színinövendékei is bemutatkoznak. A programról itt olvashatsz.

Mozizz!

A Mozi mindig megoldás lehet az unaloműzésre, persze ha egy igazán szórakoztató filmet nézünk ki az ajánlatok közül. Nos többek között a 2012, az Astro Boy (premier), Az időutazó felesége, a Zombieland (premier), a Páros mellékhatás, és Az Informátor (premier) közül válogathatunk. A debreceni moziajánlatokért katt ide, míg a nyíregyháziért ide.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: