2009-11-17 16:22:37• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Válogass idejében a hétvégi események között. Programajánlónkat csütörtökön újabb eseményekkel bővítjük.

Magyar retro est a Macskában

November 19-én, csütörtökön magyar retro est lesz a MusiC'at Pubban, ahol Cserey Csaba ül majd a doboknál. A vendégek a legjobb Zorán és Presszer dalok mellett még számos neves előadó korszakalkotó slágereit hallgathatják meg.  A hétvégén ismét Jánosi Csaba lesz a házigazda.

Vár a Bora Bora Club

November 21-én, szombaton a Bora Bora Clubban Dj SeUu, Alberto Rougez és Mc Ken gondoskodnak a különleges partihangulatról. Belépés fiúknak 10 lej, lányoknak ingyenes.

Megadance a Club Infinityben

Péntek este 21 órától harmadik előválogatása lesz a Szatmárnémetiben megszervezett Megadance táncversenynek.  Az előválogatásra minden érdeklődőt szeretettel várnak.  Jelentkezni  a helyszínen továbbra is lehet, a nevezők bármilyen táncstílussal  indulhatnak.


Még lehet jelentkezni az Infinity clubabn zaló Megadance versenyre
Még lehet jelentkezni az Infinity Clubban zajló Megadance versenyre


Diákszínjátszás

A G.M. Zamfirescu Kutúrház  és a Rovenio Egyesület november 19-én, csütörtökön szervezi meg az „ Atelier Thalia 2009" elnevezésű színházi versenyt, a kultúrház székhelyén.  A versenyen  ezúttal öt szatmárnémeti és egy aranyosmeggyesi iskola diákcsoportja vesz részt, illetve fellép a helyi Artis színicsoport.  A szervezők minden színházkedvelőt szeretettel várnak. Belépés ingyenes.

Érmindszenti Ady -zarándoklat

November 20-án, pénteken 10 órai kezdettel egy irodalmi tanácskozással indul az idei Ady zarándoklat, amelyre a Szatmár Megyei Múzeumban kerül sor.  A hagyományokhoz hűen november 21-én, szombaton 11 órától a költőre való emlékezés Érmindszenten koszorúzással és ünnepi köszöntőkkel folytatódik.

Vasárnap államelnökválasztás

Aki teheti november 22-én, vasárnap az államelnökválasztást is iktassa be a programjai közé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: