2009-11-11 14:48:39• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezúttal is adunk néhány tippet a hétvégi kikapcsolódáshoz.

Egy millió csillag a betegekért

November 14-én, 17.00 órakor a Coposu sétányon Szatmárnémetiben első alkalommal kerül megrendezésre az "Egymillió csillag" elnevezésű nemzetközi, gyertyalángos szolidaritási megmozdulás. Az akció ebben az évben az idősek és betegek iránti szolidaritás erősítését tűzte ki célul. Gyertyákat a helyszínen, adomány ellenében kaphat minden résztvevő. Az ebből befolyt összeget a házi betegápoló központok által ellátott idősekre fordítja a szervezet. Vegyen részt Ön is a Szatmárnémeti Caritas Szervezet akcióján és gyújtsa meg személyes csillagát az idősekért, a betegekért és minden rászorulóért.

Kosárlabdameccs

Szombat délután 17 órai kezdettel a Sportlíceum Ady Endre utcai termében az eddig remekül szereplő Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata a Gyulafehérvár gárdáját fogadja. A találkozón a hazai győzelem biztosra vehető, hisz a fehérvári gárda a tavaly egyetlen meccset sem volt képes megnyerni, idén is csak a Brassó ellen tudta megszerezni  valamennyi pontot. Ez azt jelenti, hogy a meccsre kilátogatók várhatóan sok hazai  pontnak és szórakoztató játéknak örülhetnek.


Gyulafehérvárral játszanak a szatmári kosaras lányok
Gyulafehérvárral játszanak a szatmári kosaras lányok


Operett est a Macskában

November 11-én, szerdán Operett est várja az igényes szórakozás kedvelőit a MusiC'at Pubban, A hangulatot Cserey Csabcsy dobos és Stan Tibor zongoraművész, énekes biztosítják. A hétvégén Jánosi Csaba lesz a rezidens.

Mozizz!

Aki a hétvégén unatkozna felkeresheti a legközelebbi multiplex mozikat, ahol biztosan talál számára tetsző filmajánlatokat. Aki nem szeretne lemaradni Michael Jackson This is it című koncertfilmjéről nem árt ha iparkodik, hiszen a magyarországi mozik csupán december 2-ig vetítik a Jacko utolsó heteit bemutató alkotást. Tudtad, hogy egy hét alatt Magyarországon több mint 65 ezren váltottak jegyet a pop koronázatlan királyának első és egyben utolsó koncertfilmjére? Nézz szét a debreceni és a nyíregyházi mozik ajánlatai között.

Debrecenben koncertezik a „tízujjas" gitártechnika nagymestere

November 16-án, hétfő este 19 órától  A művész ausztrál származású, aligha túlzás minden idők legnagyobb hatású gitárosának nevezni.  Négy évesen kezdett el gitározni, kilenc évesen már professzionális zenészként dolgozott.

Tommy Emmanuel karrierjének eddigi négy évtizede alatt többek között Eric Claptonnal, Hank Marvinnal, Joe Walsh-sal, Tina Turnerrel, valamint több alkalommal szimfonikus zenekarokkal is dolgozott együtt. A tízujjas gitártechnika mestere - a country, a blues és a jazz különleges metszetét alkotva - akár egyedül, akár kísérőkkel játszik, mindenképpen elkápráztatja hallgatóit. Bővebb információkat keress a fonixinfo.hu oldalon.


Debrecenben a Kölcsey Központban lép fel a gitárvirtuóz Tommy Emmanuel.
Debrecenben a Kölcsey Központban lép fel a gitárvirtuóz Tommy Emmanuel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: