2009-11-05 16:37:46• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Nézz körül, biztosan találsz ínyedre való hétvégi kikapcsolódási lehetőséget.

Rockkoncert a Zamfirescuban

A G.M. Zamfirescu Kultúrház ismét a rockzene kedvelőinek szervezett programot, november 7-re, szombat estére. A színpadon fellép a két szatmárnémeti együttes a Crimson (ex Florian Band) és a Stand Alone, a nagybányai Fire Ball és a magyarországi Nazty Tricks. Belépés 7 lej.

Végéhez közeledik a szatmári kultúrkaraván

Szeptember 28-án indult útjára első alkalommal a Szatmári Kultúrkaraván, amellyel a Szatmár Megyei Tanács gyakorlatilag házhoz vitte a kultúrát a megye településeire, Nagykárolytól Avasfelsőfaluig, Sárközújlaktól Tasnádig. A kulturális rendezvények megszervezésében aktív szerepet vállaltak a Megyei Tanács alárendelt szervei is, többek között a Megyei Könyvtár, a Megyei Kultúr-igazgatóság illetve a Szatmár Megyei Művészeti Iskola is. November 3 és 6 között Szatmárnémetiben fejeződik be a karaván útja. Részletes program itt.

MusiC'at Pub

A MusiC'at Pub ezen a hétvégén is várja a szórakozásra éhes kedves vendégeit. Jánosi Csaba ezúttal is színpadon lesz majd, hogy a legjobb dallamokkal pörgesse fel a hangulatot.

Bábelőadás

November 7- én, 11 órától az Északi Színház Pódiumtermében szabadelőadásban tekinthető meg a Brighella Bábszínház Az égig érő fa című előadása. Benedek Elek meséjének bábelőadására szeretettel várjuk a gyerekeket és szüleiket, nagyszüleiket.

Dj Project a Club Zambaraban

November 6-án, pénteken Dj Project lesz a Club Zambara sztárvendége. Belépés 10 lej.


A Club Zambarában lép fel a Dj Project formáció
A Club Zambarában lép fel a Dj Project formáció


Star Select Nagykárolyban

Tizenhat ígéretes fiatal méri össze énekhangját a Star Select tehetségkutató verseny fináléjában, amelyet november 6-án, szombaton 18 órától Nagykárolyban a Szent László Közösségi Házba tartanak.  Ott a helye mindenkinek aki tartalmas és sokszínű szórakozásra vágyik. Belépés ingyenes.

Hétvége? Mozizz!

Ha Szatmár megyében nem is dúskálunk a mozikban, a környező - elsősorban magyarországi - megyéket érdemes felkeresni, ha egy jó filmet szeretnénk látni. A debreceni Cinema Cityben például több 3D film közül lehet válogatni, úgyhogy akiknek még nem volt részük a különleges filmélményben, most kipróbálhatják, milyen az amikor a vászonról különböző tárgyak szállnak felénk. Most még ,eg lehet nézni a Fel! és a Derült égből fasírt című 3d animációkat, a borzongást kedvelők pedig a Végső Állomás 3D-t ajánljuk. Akiket az újdonságok érdekelnek, azok megnézhetik a Karácsonyi ének 3D-t is.

Egyébként a 3D-n kívül is van élet a magyarországi mozikban: a nyíregyházai Palace Cinemasban bemutatják a Páros mellékhatás című fergeteges vígjátékot, de érdemes megnézni a Rémségek cirkuszát és a This Is It című Michael Jackson filmet is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: