2009-10-27 16:13:33• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Kitör a Halloween láz hétvégén, úgyhogy már lehet tervezni a rémisztő jelmezeket.

Rejtélyek éjszakája a Downtownban

A vigyorgó tökpofák és a rémisztő álarcok mellett kiváló zenei kínálattal várunk mindenkit október 30-án, pénteken este a Downtown Pubban.

Ha valami igazán szellemesre vágysz nem hagyhatod ki a Szatmár.ro és a SZMDT közös halloween partiját, inkább bújj bele valami hátborzongatóba és kreatív öltözékeddel nyerd el a szervezők tetszését. A legrémisztőbb szerelések viselői jutalomban részesülnek. Belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk.

Halloween Party az árvákért

Október 31-én, szombaton 20 órai kezdettel a nemrégiben megnyílt Infinity Clubban mindenkit vár a Motoros Sas Baráti kör, aki egy laza, közvetlen „ereszd el a hajam" partyra vágyik és mindeközben az öt lejért megvásárolt belépőjegyével szívesen támogatná a Diana Árvaházban nevelkedő gyerekeket. A Motoros Sas Baráti Kör az adományokból mikuláscsomagokat szeretne vásárolni az árva gyerekeknek.

MusiC'at Pub

A közkedvelt szórakozóhelyen pénteken és szombaton Jánosi Csaba élő zenével szórakoztatja a vendégeket. A hangulatot már ismeritek úgyhogy tudjátok betérni megéri.


Kitör a Halloween láz hétvégén, úgyhogy már lehet tervezni a rémisztő jelmezeket.


Csütörtökön fél áron ehetsz a Steak House-ban

Amellett, hogy a Steak House Étterem falánk vendégeinek újabban immár kiadós napi menüvel is kedveskedik, most még egy kihagyhatatlan akcióval csábítja őket.  Minden hónap utolsó csütörtökjén fél áron kínálják a konyha  specialitásait. Tehát október  29-én, csütörtökön minden konyhai specialitást fél áron kóstolhatsz meg. Az akció pizzákra és italokra nem érvényes. Téged is vár a Torkos Csütörtök!

Autós ügyességi verseny

A Román Autóklub (ACR), a polgármesteri hivatal és a rendőrség támogatásával pénteken és szombaton Szatmárnémetiben és környékén rendezi az autós tájékozódási és ügyességi országos bajnokság döntő etapját. A verseny péntek este 21 órától veszi kezdetét, ez lesz Szatmár történelmének első éjszakai tájékozódási futama. A versenyre egészen péntekig lehet még jelentkezni. Bővebb információkat a 0744/792297-es telefonszámon lehet kérni.

Halloween est a Bora Bora Clubban

Dj Venera, Dj Alberto Roguez, és a franciaországi Mc Ken lesznek a sztárfellépők szombaton este a Bora Bora Clubban. Belépés fiúknak 10 lej, lányoknak ingyenes.

Halloween party Nagykárolyban

A Nagykárolyi Művelődési Ház október 30-án, 16 órától Halloween partyt szervez gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a Károlyi Kastély lovagtermében. Lesz borzongatóan jó zene, sült tök, tánc, jelmezverseny valamint töklámpás-szépségverseny. Pontban 20 órakor töklámpagyújtás. Jelmez és álarc kötelező. A belépés díjtalan.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: