2009-10-22 15:07:16• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Válogattunk a soron következő hétvége eseményeiből.

Városunkban a Showder Klub sztárjai

Szatmárnémetiben érkeznek a Showder Klub dumagépei: Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán és Beliczai Balázs az Északi Színházban mutatkoznak be. Aki eddig még nem váltott jegyet az október 23-án, 19 órától zajló humorestre, az sajnálhatja: ugyanis minden hely elkelt. A szervezők azt igérik, a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan újra elhozzák városunkba a magyarországi nagydumásokat.

Szegedi cigányzenekar a Szakszervezetek Művelődési Házában

Október 25-én, vasárnap 17 órai kezdettel Szeged város cigányzenekara lép fel a Szakszervezetek Művelődési Házában. A koncert ünnepséggel egybekötött ugyanis idén 150 éve annak, hogy Dankó Pista, cigány származású magyar nótaszerző megszületett. A zenekar többször adott már nagy sikerű koncertet Romániában, azonban városunkban eddig még nem mutatkozott be. Az eseményre 20 lejbe kerül a belépő.

Retro party a Bora Bora Clubban

Újabban minden péntek este a '70-es, '80-as és '90-es évek legjobb retro-zenéit játsszák a Bora Bora Clubban, amelyre ingyenes a belépés.


Újabban minden péntek este a '70-es, '80-as és '90-es évek legjobb retrozenéit játsszák a Bora Bora Clubban.
Újabban minden péntek este a '70-es, '80-as és '90-es évek legjobb retrozenéit játsszák a Bora Bora Clubban


Western Party az Insomnia Clubban

Úgy tűnik az Insomnia Club a legjobb tematikus estekkel próbál a köztudatban maradni. Múlt héten hospital partyt szerveztek, ahol egymást érték az egyenruhájukkal alig takart „nővérkék" Most szombaton western estet szerveznek, ahol country zene szól majd a cowgirl-öknek és a cowboy-oknak. Végy fel egy western kalapot és éld át a vadnyugat hangulatát. A belépés ingyenes.

Sznúkerverseny Szatmárnémetiben

A szatmári sport újabb mérföldkövének lehetnek szemtanúi azok, akik október 25-én, vasárnap délután a Class Salonban megtekintik a 14 órai kezdettel megrendezendő Pot Black Kupát. Ez lesz ugyanis az első olyan sznúkerverseny Szatmárnémetiben,  amelyen profik is részt vesznek. A verseny főszervezője Éles Péter, aki „civilben" a VSK női kosárcsapatának a menedzsere.

Bulizz a Club Zambarában!

Múlt héten nyílt meg a Las Vegas Club utódja, a Club Zambara, ahol nincs egyetlen kötött zenei stílus, minden szól, ami sláger, és amire lehet rázni a rongyot.

Őszi fesztivál Debrecenben

A Debreceni Őszi Fesztivál hagyományosan egy olyan összművészeti seregszemle, amely elsősorban a magyar produkcióknak teremt bemutatkozási lehetőséget. Ebben az évben is október második felében 15 és 30 között rendezik meg az eseményt, amelyen több olyan rangos produkciót láthat a közönség, amelyet az ország bármely helyszínén komoly érdeklődés kísérne. Részletes program itt.

Mozizz!

A mozik csütörtöktől játsszák az Utolsó idők, a Rémségek cirkusza, a Welcome és az Észak című filmek. A premierekre kíváncsi mozikedvelők a Nyíregyházi programot itt találják, a debrecenit pedig itt.

A Michael Jackson rajongóknak felhívnánk a figyelmét, hogy Magyarországon minden cinema city mozi október 28-től, november 11-ig játssza a This is it című filmet, amely a turnéra készült popsztár utolsó napjait mutatja be.

Ezekből a képsorokból - valamint Jackson legközelebbi barátaival, munkatársaival készült beszélgetésrészletekből és archív felvételekből áll össze a film, amely így Michael Jackson emlékének méltó és különleges megőrzője. A rajongók közvetlen közelről élvezhetik a koncertet, megláthatják, hogyan élt a bálvány, és milyen lett volna az a megashow, amelyre már sohasem kerülhet sor.

Jegyeket csupán személyesen lehet vásárolni és érdemes időben sorba állni.


Hamarosan játsszák Michael Jackson filmjét
Hamarosan játsszák Michael Jackson filmjét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: