2009-10-15 17:45:54• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Itt a rosszidő, úgyhogy szabadtéri programmal egy jó ideig nem tudunk majd szolgálni, de a legjobbnak ígérkező partykról továbbra is rendszeresen beszámolunk.

Wild Cats Show a Bora Bora Clubban

Október 17-én, szombaton ismét különleges hangulatra van kilátás a Bora Bora Clubban. Ezúttal igazi vadmacskák szórakoztatják a bulizókat. Fiuknak belépés 10 lej, lányoknak ingyenes.

Megnyílik a Club Zambara

Az egykori Las Vegas Club új pompát öltött. Ha kíváncsi vagy hogyan alakult át a szórakozóhely október 16-án, pénteken este látogass el a Club Zambarába, és légy részese egy örült nyitóbulinak.

Rockkoncert a Zamfirescuban

Október 17-én, szombaton este rockkoncertet szervez a G.M.Zamfirescu Kultúrház. 19 órától kezdődően négy rockegyüttes lép színpadra. A helyi Gyöker, Stereotype és Burning Ashes mellett a sepsiszentgyörgyi Mercedes Band is koncertet ad. Belépés 10 lej.

Hospital party az Insomnia Clubban

Szombat este még a legmerészebb „nővérkés" ábránd is valósággá válik az Insomnia Clubban. A hospital partyn egymást érik majd az „egészségügyi asszisztensek", s a mindent sejtető egyenruhák sem maradnak figyelmen kívül. A „konzultációra" bárki ingyenesen bejuthat.


Szombat este még a legmerészebb „nővérkés" ábránd is valósággá válik az Insomnia Clubban.
Gyógyulj szombaton az Insomnia Clubban


Énekelj a Sing Singben

Ne feledd ha egy kis lazításra vágysz, a Sing Sing Karaoke bárban bármikro kiengedheted a gőzt.

Nem múlik a Macskaláz

A MusiC'at Pub ezen a hétvégén is nyitva áll az igényes szórakozás kedvelői számára. Jánosi Csaba ezúttal is kitesz majd magáért.

Őszi fesztivál Debrecenben

A Debreceni Őszi Fesztivál hagyományosan egy olyan összművészeti seregszemle, amely elsősorban a magyar produkcióknak teremt bemutatkozási lehetőséget. Ebben az évben is október második felében 15 és 30 között rendezik meg az eseményt, amelyen több olyan rangos produkciót láthat a közönség, amelyet az ország bármely helyszínén komoly érdeklődés kísérne. Részletes program itt.

Mozizz!

A mozi az egyetlen olyan szórakozási lehetőség, amelyhez valahogy mindig mindenkinek szottyan kedve, és amely egy lazító hétvége igazán kellemes időtöltése lehet. Már látható A csúf igazság című romantikus vígjáték, Bruce Willisszel a Hasonmás, vagy Kate Beckinsale főszereplésével a Vakító fehérség című amerikai akció-thriller is. A kisebbek számára is kínálnak animációs filmeket. A nyíregyházi mozi programja itt, a debrecenié pedig itt található.


A csúf igazság - romantikus vígjáték Gerard Butler és Katherine Heigl főszereplséével a mozikban
A csúf igazság - romantikus vígjáték Gerard Butler és Katherine Heigl főszereplésével a mozikban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: