2009-10-08 15:31:29• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Jókat ehetünk, ihatunk és házibulizhatunk a hétvégén, s persze nem szabad megfeledkezni a Mikroszkóp színpad művészeinek a humorestjéről sem.

MusiC'at Pub

A közkedvelt szórakozóhelyen pénteken és szombaton Jánosi Csaba élő zenével szórakoztatja a vendégeket. Jánosi stílusát nehéz meghatározni, a legkönnyebben úgy tudnánk meghatározni, hogy olyan Jánosis-stílusa van. Aki már járt a Zenélő Macskában, az tudja, hogy most hétvégén is érdemes lesz oda betérni egy hideg sörre, egy különleges koktélra, amihez a zenész igazán bulis, táncra ingerlő slágereket játszik. És ami a legfontosabb! A MusiC'at Pub mostanság újra nyitva tart vasárnap is, 18 és 24 óra között várja a kikapcsolódni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt.

Őszi nyitóbuli a Kormoránban

Az egykori Kormorán, jelenleg Downtown néven futó pub óriási bulit szervez a hétvégén, ugyanis újra megnyílik a népszerű szórakozóhely fedett, téli része. A tervek szerint egy nagy bulival nyitják meg az ''alsó részt'', melyre péntek este gog sor kerülni. Az elérhető árú italok és a jó társaság mellett pop és funky dallamok gondoskodnak majd a jó hangulatról.

Sör-mogyoró akció a Casual-ban

A Casual Pubban mindig segítenek a szomjas vendégeket, olcsón mérik a finom és hideg Csíki sört, egy literes korsóban. Ráadásul most a sörözések még jobban elhúzódnak majd, hiszen a hétvégén minden korsó sör mellé egy adag sós földimogyorót adnak ajándékba... Egyik korsó sör követi majd a másikat, a vendégek pedig a jó beszélgetésekbe belemerülve alig érzékelik majd az idő múlását. Hát csoda, hogy már mi is nagyon várjuk a hétvégét?

Házibuli, Chilly módra

A Chilly csárda egy valószínűleg nagy tömegeket megmozgató eseményre, egy nagyszabású házibulira hív mindenkit a szatmárnémetiben található Német Tannyelvű Líceum étkezdéjébe. A szervezők itt egy finom vacsorával, egy humor-előadással és tánczenével várják a vendégeket. A Chilly csárdától már megszokhattuk, hogy finom ételekkel kényeztetik a vendégeket, de most nem csak a gyomrot, a rekeszizmokat is kezelésbe fogják venni. A 19 órakor kezdődő rendezvény része lesz ugyanis a Mikroszkóp Színpad két kitűnő humoristájának, Heller Tamásnak és Beregi Péternek az előadása is.


Heller Tamás és Beregi Péter
Heller Tamás és Beregi Péter


Vasárnapi ebéd a Chillyben

A Chilly Csárda vasárnapi ebédje felnőtteknek 15 lejbe, a 12 évnél fiatalabb gyerekeknek pedig mindössze 7 lejbe kerül. A Csárda a fix ár ellenére nem szab határt a vendégek falánkságának, ugyanis mindenki annyit ehet amennyi csak belefér. Ha Önnek különösen nagy étvágya van, akár végig is kóstolhatja a Chilly svédasztalszerű kínálatát. Mindezek mellé egy finom desszertet is felszolgálnak, valamint a bárból ásványvizet és tokaji bort lehet rendelni. Mindezt alig 15 lejért. Az akció vasárnaponként 12 óra és 16 óra között érvényes.

Bora Bora Club

A szórakozóhely az elmúlt időszakban folyamatosan sztárvendégeket hívott, minden hétvégén. Ezen a hétvégén sem lesz ez másképp: szombaton ezúttal Neylini lesz a sztárvendég. Ha az énekesnő név után nem tűnik ismerősnek, érdemes belekukkantani az alábbi videóba! A bulira a belépőjegy 20 lejbe kerül.

Karaokézz barátaiddal a Sing Sing-ben

Lebilincselő hangulat vár minden este a Sing Sing Karaoke Bárban, ahol akkor fakadsz dalra, amikor éppen kedvet kapsz hozzá. Keresd a szórakozóhelyet a Corvinilor 56 szám alatt, ahol pénteken Jánosi Csaba, szombaton pedig Erdei Boglárka a házigazda.

Vipera-nap Nyíregyházán

E hét vasárnap, október 11-én tartja meg első alkalommal a Rákosi vipera Napját a Magyar Madártani Egyesület és a Rákosi vipera LIFE. A tematikus napon magyarország-szerte több helyszínen is felállítják standjukat a szervezők, így az Állatparkban is, ahol önkéntesek nyújtanak információkat a rákosi viperáról és az állat védelmi programjáról!

Gyerünk a moziba be

Nyíregyházán és Debrecenben is  - hogy Szatmárnémetihez a legközlebbi nagyvárosokat említsük - remek filmeket láthatunk a moziban. Már játszák a magyarországi mozik a Csiribiri című, Halász Judit féle családi zenés filmet, de aki még nem látta, érdemes megnéznie a Hasonmás című filmet Bruce Willis-szel vagy a Csúf igazság című romantikus vígjátékot. A nyíregyházi mozi műsora itt, a debreceni mozi műsora pedig itt böngészhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: