2009-10-01 13:20:49• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

MusiC'at Pub

A közkedvelt szórakozóhelyen pénteken és szombaton Jánosi Csaba élő zenével szórakoztatja a vendégeket. Jánosi stílusát nehéz meghatározni, a legkönnyebben úgy tudnánk meghatározni, hogy olyan Jánosis-stílusa van. Aki már járt a Zenélő Macskában, az tudja, hogy most hétvégén is érdemes lesz oda betérni egy hideg sörre, egy különleges koktélra, amihez a zenész igazán bulis, táncra ingerlő slágereket játszik.

Karaokézz barátaiddal a Sing Sing-ben

Lebilincselő hangulat vár minden este a Sing Sing Karaoke Bárban, ahol akkor fakadsz dalra, amikor éppen kedvet kapsz hozzá. Keresd a szórakozóhelyet a Corvinilor 56 szám alatt, ahol pénteken Jánosi Csaba, szombaton pedig Erdei Boglárka a házigazda.

Vasárnapi ebéd a Chillyben

Egy újabb vonzó kedvezményt ajánl a Chilly Csárda, amellyel vasárnapi ebédre csábítja a vendégeket.

A Chilly Csárda vasárnapi ebédje felnőtteknek 15 lejbe, a 12 évnél fiatalabb gyerekeknek pedig mindössze 7 lejbe kerül. A Chilly Csárda a fix ár ellenére nem szab határt a vendégek falánkságának, ugyanis mindenki annyit ehet amennyi csak belefér. Ha Önnek különösen nagy étvágya van, akár végig is kóstolhatja a Chilly svédasztalszerű kínálatát. Mindezek mellé egy finom desszertet is felszolgálnak, valamint a bárból ásványvizet és tokaji bort lehet rendelni. Mindezt alig 15 lejért. Az akció vasárnaponként 12 óra és 16 óra között érvényes.

Utazási Kiállítás a Szakszervezetek Művelődési Házában

A romániaiak mellett magyarországi és ukrajnai turisztikai cégek érkeznek október 2 és 4 között városunkba, hogy a Show Time Entertainment Factory által második alkalommal megszervezésre kerülő Holiday&Travel Expo keretében a helyi utazóközönségnek városunkba is bemutassák a téli ajánlataikat. Az eseménynek ezúttal is a Szakszervezetek Művelődési Házának aulája ad otthont. Bővebben itt>>>

Filmkedvelők figyelmébe

Ezen a hétvégén is érdemes a mozirajongóknak ellátogatni egy közeli filmszínházba - mondjuk Nyíregyházára - hiszen igazán érdekes filmek kerültek műsorra. Vetítik a Peter Jackson féle District 9 című filmet, amit a kritikusok szerint mindenképp látni kell, de olyan újdonságok is kerültek a moziba, mint Bruce Willis új filmje, a Hasonmás, vagy az egyik legjobban  várt romantikus vígjáték, A csúf igazság. A nyíregyházai Palace Cinema műsora itt, a debreceni Cinema City mozi műsora pedig itt tekinthető meg.

Komolyzenekedvelőknek

Vasárnap, október 4-én a Nagyerdei Őszi Művészti Napok keretein belül16 órától a Sonus ütőegyüttes hangversenyére kerül sor a Debreceni Egyetem Konzervatóriumának Liszt Ferenc termében, illetve 19 órától ugyanott kortárs zenei est lesz, fellép: Varga Zoltán kürt- és Káip Róbert harsonaművész.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: