2009-09-15 14:49:27• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén sem érdemes otthon ülni. Nézz szét már most a hétvégi események között.

Vasárnapi ebéd a Chillyben

Egy újabb vonzó kedvezményt ajánl a Chilly Csárda, amellyel vasárnapi ebédre csábítja a vendégeket.

A Chilly Csárda vasárnapi ebédje felnőtteknek 15 lejbe, a 12 évnél fiatalabb gyerekeknek pedig mindössze 7 lejbe kerül. A Chilly Csárda a fix ár ellenére nem szab határt a vendégek falánkságának, ugyanis mindenki annyit ehet amennyi csak belefér. Ha Önnek különösen nagy étvágya van, akár végig is kóstolhatja a Chilly svédasztalszerű kínálatát. Mindezek mellé egy finom desszertet is felszolgálnak, valamint a bárból ásványvizet és tokaji bort lehet rendelni. Mindezt alig 15 lejért. Az akció vasárnaponként 12 óra és 16 óra között érvényes.

Légibemutató a Reptéren

Repülős napot szervez szombaton a Szatmár Megyei Tanács a helyi reptéren, ahol látványos légi bemutatókkal szórakoztatják a gyerekeket és a felnőtteket. Az érdeklődők közelebbről is megismerkedhetnek különböző repülőgéptípusokkal és a Szatmár Megyei Reptér szolgáltatásairól is direkt módon tájékozódhatnak. A program szeptember 19-én, 13 órakor kezdődik és teljesen díjtalan.


Légi bemutató Szatmárnémeti
Légibemutató lesz szeptember 19-én, szombaton a Szatmár Megyei Reptéren


Vár a Sing Sing

A közelmúltban nyílt meg a Corvinilor 56 szám alatt Szatmárnémeti első karaoke klubja, ahol minden este kieresztheted a hangodat, vagy lazíthatsz a barátokkal a „börtön" fogságában. A szórakozóhelyen pénteken Jánosi Csaba, szombaton pedig Erdei Boglárka a házigazda.

Romafesztivál Szatmárnémetiben

Idén első ízben, hagyományteremtő illetve hagyományőrző szándékkal szervez romafesztivált szeptember 20-án a Romapárt. Az I. Nemzetközi Roma Fesztivál helyszíne az újközponti főtér lesz, az ott felállított színpadon hazai és a határokon túlról érkező roma előadókat láthatnak színpadra lépni az érdeklődők. Részletek itt.

Bulizz a MusiC'at Pub

Péntek este az új szeptemberi programnak köszönhetően továbbra is a 4ever együttes a Macska házigazdája. Szombaton pedig Jánosi Csaba teremt bulihangulatot.

Szeptember Fest a Steak House Étteremben

A Steak House Étterem és a Casual Pub közösen szervezett Szeptember Festet, amelynek keretében minden nap tíz darab, 32 cm-es pizzát sorsolnak ki a vendégek között.

Hogy mit kell tenned, azért, hogy Te is részt vehess a tombolán? Szeptember folyamán sörözz valamelyik vendéglátóegységben, és töltsd ki a mellé kapott kérdőívet. Miután válaszoltál az étkezési szokásaiddal kapcsolatos kérdésekre, a szelvényed bekerül a kisorsolás előtt álló kérdőívek közé. Ha szerencsés vagy, másnap visszatérhetsz egy ingyen pizzára a Steak Houseba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: