2009-09-10 11:26:59• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Kibővítettük keddi programajánlónkat egy részletesebb hétvégi kínálattal. Érdemes böngészni.

Country Jazz a Macskában

A MusiC'at Pubban szeptemberben új őszi programkínálat várja a szórakozni vágyókat. Minden pénteken 21 órától a szatmárnémeti 4ever együttes lesz a házigazda, úgyhogy változatos és hangulatos bulikra számíthatunk. Szombatonként továbbra is Jánosi Csaba a hangulatfelelős.

Vasárnap este 20 órától egy új mexikói csapat a Zoltan Orchestar Band country jazz-t ad elő a Macskában, akiket Cserey Csaba dobos is kísér. A különleges dallamok bizonyára elnyerik majd a hazai közönség tetszését is.

Énekelj a Sing Sing-ben

Megnyílt a Corvinilor 56 szám alatt Szatmárnémeti első karaoke klubja, ahol minden este kieresztheted a hangodat, vagy lazíthatsz a barátokkal a „börtön" fogságában. A szórakozóhelyen pénteken Jánosi Csaba, szombaton pedig Erdei Boglárka a házigazda.

Múltidéző veterán motorok

A helyi motorrajongóknak is érdemes meglátogatni a múltidéző veterán motorok kiállítását Nyíregyházán. A motorkiállítás legrégebbi darabja az 1948-ból származó Csepel motorkerékpár. A kiállítás ideje alatt minden szombaton 10:00-től 12:00 óráig (magyar idő szerint) a régi motorokkal kapcsolatos vetélkedőkkel és számítógépes játékokkal várják az érdeklődőket. SŐT! A Múzeum elől még oldalkocsis motorkerékpárral is utazhatnak a vállalkozó kedvű látogatók.

A Nyíregyházi Jósa András Múzeumban (Benczúr tér 21) október 31-ig látogatható a nagy sikerű tárlat.


Veterán motor
A helyi motorrajongóknak is érdemes meglátogatni a múltidéző veterán motorok kiállítását Nyíregyházán


Helyi termékek vására Nyíregyháza

Szeptember 12-én, szombaton 10 órától Helyi Termék Fesztivált szervez a Tudatos Vásárlók Egyesülete Nyíregyházán, a Hősök terén. Az esemény részletes programjáról az alábbi linken lehet tájékozódni.

Bogdándi Néptánctalálkozó

Idén immár 19. alkalommal szervezik meg a Bogdándi Nemzetiségi Néptánctalálkozót, szeptember 13-án, Bogdánd községben. A rendezvény a Sipos László emléktábla megkoszorúzásával veszi kezdetét 11 órakor, majd számos néptáncegyüttes produkciója következik. Az eseményen idén Sógor Csaba, az RMDSZ Európa Parlamenti képviselője is tiszteletét teszi.


Bogdándi Néptánctalálkozó
Idén immár 19. alkalommal szervezik meg a Bogdándi Nemzetiségi Néptánctalálkozót


Debreceni Alternatív Színházi Szemle

Idén is nagyon sokszínűnek ígérkezik a Debreceni Alternatív Színházi Szemle versenyprogramja. 2009. szeptember 11-15. között a színházkedvelő közönség igazi ínyencségeket tekinthet meg. A verseny keretében tizenkét darabot mutatnak be, majd ezek között állítanak sorrendet. A bemutatásra kerülő darabokról részletesebb információkat itt találhattok.

Tiesto Nyíregyházán

A holland dj szeptember 11-én, pénteken a Bujtosi Sportcsarnokban koncertezik a közeli Nyíregyházán. Ezt az éjszakát egy hatalmas házibulinak is elnevezhetnénk, mert kötöttségek nélkül lépnek a színpadra nemzetközi és hazai lemezlovasok. Tiesto mellett Sterbinszky ( H ), WHITEBOY - ROXY DJ ( H ) és a Virtual Vault ( NL ) is tombolásra bírja a közönséget. Kapunyitás: 20 óra (magyar idő szerint).


Tiesto-Nyíregyháza
Tiesto, a holland dj szeptember 11-én, pénteken Nyíregyházán koncertezik


Mozizz a hétvégén!

Látható már Brad Pitt legújabb filmje a Becstelen Brigantyk a Nyíregyházi Palace moziban, vagy megtekinthetjük Uma Thurman és Colin Firth főszereplésével a Férj és feleség című vígjátékot. A Nyíregyházi mozi programját itt böngészheted.

Aki három dimenziós látványvilágra vágyik annak Debrecenbe érdemes utazni, ahol jelenleg a Jégkorszak 3 és a G-Force Rágcsávókat vetítik 3D-ben. Tájékozódj az időpontokról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: