2009-09-08 17:43:00• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Előzetesben összegyűjtöttük mire lehet számítani ezen a hétvégén. Programajánlónkat a hét folyamán ezúttal is folyamatosan bővítjük.

4ever a Macskában

A MusiC'at Pubban szeptemberben új őszi programkínálat várja a szórakozni vágyókat. Minden pénteken 21 órától a szatmárnémeti 4ever együttes lesz a házigazda a Macskában, úgyhogy változatos és hangulatos bulikra számíthatunk. Szombatonként továbbra is Jánosi Csaba a hangulatfelelős.

Énekelj a Sing Sing-ben

Megnyílt a Corvinilor 56 szám alatt Szatmárnémeti első karaoke klubja, ahol minden este kieresztheted a hangodat, vagy lazíthatsz a barátokkal a „börtön" fogságában. A szórakozóhelyen pénteken Jánosi Csaba, szombaton pedig Erdei Boglárka a házigazda.


Előzetesben összegyűjtöttük mire lehet számítani ezen a hétvégén.
Énekelj a Sing Sing karaoke bárban


Bogdándi Néptánctalálkozó

Idén immár 19. alkalommal szervezik meg a Bogdándi Nemzetiségi Néptánctalálkozót, szeptember 13-án, Bogdánd községben. A rendezvény a Sipos László emléktábla megkoszorúzásával veszi kezdetét 11 órakor, majd számos néptáncegyüttes produkciója következik. Az eseményen idén Sógor Csaba, az RMDSZ Európa Parlamenti képviselője is tiszteletét teszi.

Helyi termékek vására Nyíregyháza

Szeptember 12-én, szombaton 10 órától Helyi Termék Fesztivált szervez a Tudatos Vásárlók Egyesülete Nyíregyházán, a Hősök terén. Az esemény részletes programjáról az alábbi linken lehet tájékozódni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: