2009-09-03 17:18:05• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Már lassan kezd vége lenni a nyárnak, ám még mindig lehet kellemes perceket tölteni a szabad levegőn is. Beburkolózni egyelőre szigorúan tilos!

Széchenyi ünnepség Kőszegremetén

Az RMDSZ, az Országos Széchenyi Kör és a Kőszegremetei Református Egyházközség szeptember 5-én, szombaton Széchenyi ünnepséget szervez Kőszegremetén. Az esemény 11 órakor ünnepi istentisztelettel indul a református templomban, ahol Sziszik József lelkipásztor hirdet igét. Ezután az ünneplő tömeg átvonul a Domokos-dombon lévő Széchenyi emlékműhöz, ahol 12 óra 30 perckor elkezdődik a Széchenyi -megemlékezés. A nap eseményei itt olvashatók.

4ever a macskában

A MusiC'at Pubban szeptemberben különleges őszi programkínálat várja a szórakozni vágyókat. Ebben a hónapban minden pénteken a szatmárnémeti 4ever együttes lesz a házigazda a Macskában, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy kitűnő bulikra van kilátás. Szombatonként természetesen Jánosi Csaba áll a színpadon.


Szeptemberben minden pénteken a 4ever koncertezik a Macskában.
Szeptemberben minden pénteken a 4ever koncertezik a Macskában


Downtown Pub

Friss csapolt sör és étvágygerjesztő falatok várnak mindenkit a Downtown teraszán, ahol tudjátok a kaján-pián kívül jókat lehet csocsózni a haverokkal, és már most érdemes készülni a szeptember 6-i nagy Texas Holdem Pókerversenyre.

Petőfi és Szendrey Júlia házasságkötésére emlékeznek

Szeptember 5-én, 17 órától Petőfi és Szendrey Júlia házasságkötésére emlékeznek Erdődön. Immár tizenkét éve Erdődön is megünneplik Petőfi Sándor és Szendrey Júlia házasságkötésének évfordulóját: a pár az itteni vár kápolnájában kötött házasságot 1847. szeptember 8-án.

Idénynyitó a kosárlabdacsapatnál

A Szatmárnémeti VSK élvonalba feljutott férfi kézilabda csapata szeptember 6-án indítja az első élvonalbeli idényét. Szezonnyitásként vasárnap Brassóban játszanak a VSK-s fiúk.

Templombúcsúk Szatmár megyében

Szeptember 6-án, vasárnap kisboldogasszony napja alkalmából több település temploma is búcsút tart. Mezőpetriben, Börvelyben és Körtvélyesen is most vasárnap ünneplenek.

Jazznapok Debrecenben

A jazz zene kedvelőinek érdemes szeptember 2 és szeptember 6 között átutaznia a közeli Debrecenbe, hiszen számtalan fellépéssel tarkítva ebben a periódusban jazznapokat tartanak. A program részletes itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: