2009-08-27 20:23:18• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén a Partium legnagyobb magyar eseménye minden korosztálynak kínál majd szórakozási lehetőséget.

Partiumi Magyar Napok

Augusztus 28 és 30 között kerül megrendezésre a nyolcadik Partiumi Magyar Napok, amely tartalmas programokkal és nagyszerű sztárvendégekkel -Rúzsa Magdi, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Dolly Roll - várja az érdeklődőket. Kattints ide ha még nem böngészted a részletes programot.

Retro party a Macskában

A MusiC'at Pubban pénteken a legjobb retro zenékre táncolhatnak a vendégek, így ha valami igazán élvezhető bulira vágysz mindenképpen ott a helyed. Szombaton ismét Jánosi Csaba vár mindenkit,a megszokott jó hangulattal.

Downtown Pub

Friss csapolt sör és gyorsételek várnak mindenkit a Downtown teraszán, ahol tudjátok a kaján-pián kívül jókat lehet csocsózni a haverokkal, és már most érdemes készülni a szeptember 6-i nagy Texas Holdem Pókerversenyre.

Bora Bora Club

Augusztus 28-án, pénteken Dj Julian pörgeti fel a Bora Bora Club hangulatát, a belépés díjtalan. Szombaton Connect-R, a sokak által kedvelt előadó lesz a sztárvendég a Bora Bora Clubban. Belépés 20 lej.

Tóth Vera Nagykárolyban

Augusztus 28-án, pénteken a Megasztárból ismert Tóth Vera lép színpadra a nagykárolyi termálstrandon, a Joy Summer Fest keretében.

Rockoncert a Zamfirescuban

Négy együttes - Iklogon, Stand Alone, Majestic, Spuza - lép színpadra augusztus 29-én, 19:30 órai kezdettel a G.M.Zamfirescu Művelődési Házban. Belépés 7 lej.

Dinókiállítás a Real parkolójában

Igazán felejthetetlen élményben lehet részük, azoknak a gyerekeknek és felnőtteknek, akik augusztus 27 és 30 között kilátogatnak a Real hipermarket parkolójába, hiszen Európa legnagyobb dinoszaurusz kiállítása vár rájuk. Négy napon keresztül mintegy 32 rekonstruált dinoszaurusz között sétálhatnak az odalátogatók. Belépés 15 lej felnőtteknek, négy éven aluliaknak pedig ingyenes.

Capoeira fesztivál Szatmárnémetiben

Augusztus 28 és 30 között másodjára szerveznek Capoeira fesztivált Szatmárnémetiben. Az esemény fő attrakciójára szombaton, 17 órától a Traian Vuia Szakközépiskolában kerül sor, ahol a Capoeira Alto Astral Szatmárnémeti Sport Culb tagjainak a fentebb lépés jeleként átadják az öveket. Szintén a fesztivál részeként vasárnap a Kossuth kertben 14 órától capoeira bemutatót tartanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: