2009-08-18 15:22:57• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Szerencsére még mindig abban a nyári időszakban vagyunk, amikor zajlik a élet a városban, és annak környékén is. Ezen a hétvégén is lehet válogatni a változatos programok közül.

Nemzetközi Kórusfesztivál Szatmárnémetiben

A Román Kórusegyesület, a Dinu Lipatti Filharmónia, a Szatmár Megyei Múzeum, a Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ, a Szatmárnémeti Adagio Kórusegyesület és a Cununita együttes augusztus 21 és 25 között ötödik alkalommal szervezi meg a Nemzetközi Kórusfesztivált Szatmárnémetiben. Előadások templomokban és a Coposu sétányon is zajlanak majd.

MusiC'at Pub

A múlt heti nagysikerű dance-house party után a Macskában most újra Jánosi Csaba uralja a színpadot és játssza a legjobb bulizos slágereket. Ha még nem tudod mit csinálj péntek és szombat este a MusiC'at-ben levezetheted a feszültséget.

Downtown Pub

A hétvégén is vár téged Szatmárnémeti központjában a Downtown Pub, ahol tudjátok mindig hideg sör és frissen sült ételek dobják fel a hangulatot. Ha egy hely kell a barátokkal való találkozáshoz és beszélgetéshez nem érdemes tovább keresgélned, a Downtownt nektek találták ki.

Helyi Termékek Vására Kökényesden

Az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti, Kökényesd Község Önkormányzata és az Eco-Na-Tur Kistérségi Társulás idén harmadszor rendezi meg a Helyi Termékek Vásárát, melyre augusztus 22-án kerül sor Kökényesden.

A 2007-ben elindított kezdeményezés célja, hogy létrejöjjön egy hagyomány, amely évről évre lehetőséget ad a kistérségben előállított hagyományos mezőgazdasági- és kézműves termékek népszerűsítésére és értékesítésére. A vásár, az ott eladott termékek mellett mint turisztikai esemény is hozzájárulhat a vidék fenntartható fejlődéséhez. A szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Zenei est a Filharmóniában

A Szatmári HÍD Egyesület augusztus 23-án, 19 órai kezdettel zenei estet szervez a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában, az államalapítás 1009-ik évének apropóján. Fellép Leblanc Győző és Tóth Éva egy ünnepi operett- és nóta összeállítással.Élvezetes programnak ígérkezik a kárpátaljai Máté Öcsi táncdal-összeállítása is. A látványos műsorban csinos táncoslányok is feltűnnek majd. Belépés díja:15 lej.

Lábröplabda Bajnokság a szatmárnémeti strandon

Nem csak a versenyszellem miatt érdemes részt venni a megmérettetésen, hanem az értékes nyereményekért is megéri harcba szállni, hiszen az első négy helyezettre pénzjutalom vár. A Nemzetközi Lábröplabda Bajnokság győztesei között mintegy 4000 lej értékben osztanak szét díjakat.

 

Városnapok Nagykárolyban

Augusztus 22-én és 23-án a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal, a Helyi Tanács és Nagykároly Városának Kulturális Igazgatósága közösen szervezi meg a Nagykárolyi Városnapokat. A programok a hagyományokhoz híven idén is két színpadon fognak zajlani. Fellép majd a TNT-ből ismert Dobrády Ákos, a 3 Sud Est volt tagja, Laurenţiu Duta és a Megasztárból ismert Molnár Ferenc „Caramel" is.


Készülj rá a hétvégére! Programajánlónkkal segítünk időben tippeket adni.
Nagykároly Városnapi rendezvényén a Megasztár győztese, Caramel is koncertezik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: