2009-08-13 11:00:58• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Hétvégén nem szabad otthon ülni! Adunk pár jó tippet, hogy mit csinálj!

Music'at Pub

A Music'et Pubba most hétvégén is érdemes lesz betérni, hiszen újabb remek bulikra van kilátás! Pénteken, augusztus 14-én Dance-House Party lesz a Macskában, amikor fiatalos de táncolható zenét játszanak majd a lemezlovasok. Augusztus 15-én, a szórakozóhely közkedvelt muzsikusa, Jánosi Csaba fogja játszani a legjobb slágereket, szóval szombaton igazi ''macskás'' bulira van kilátás.

Downtown Pub

Friss csapolt sör és gyorsételek várnak mindenkit a Downtown teraszán. A hangulatos, árnyékos terasz nem csak este jelent menedéket az éhes és szomjas vándoroknak, a lugas alatt akár naphosszat kellemesen el lehet beszélgetni, két sörözős beszélgetés közöt pedig egy-egy csocsópartit is be lehet iktatni.
A hétvége folyamán pedig érdemes készülni a szeptember 6-i nagy Texas Holdem Pókerversenyre is, ennek szatelit-versenyeire minden kedden és csütörtökön kerül sor a Downtown Pubban.

Steak House étterem

A Steak House teraszát múlt pénteken a Szatmár.ro csapata is felkereste, s elmondhatjuk: nagyon jól éreztük magunkat. A kellemes taraszon könnyen legurul az egy literes korsóban felszolgált Csíki sör, a szakácsok pedig gondoskodnak a különleges, laktató vacsoráról. Pénteken roston sült csülök lesz a menü fokhagymaszósszal, steak-burgonyával és káposztasalátával, mindössze 16 lejért. Ugyanennyiért szombaton hagymás-mézes-mustáros csirkemellet szolgálnak fel, rizssel és paradicsomsalátával.

Backdoor Pub

Szatmárnémeti egyetlen igazi ír kocsmájában Vasárnap este a The Rovers, igazi, hamisítatlan ír kocsmazenét játszó formáció szórakoztatja majd az egybegyűlteket. De nem csak vasárnap érdemes betérni a Backdoorba: a tervek szerint a hétvége folyamán Guiness akció lesz a közkedvelt szórakozóhelyen, ahol egy megvásárolt sörért a második ingyen jár majd.

Bora Bora Club

Szombaton, augusztus 15-én a DeepCentral zenekar fog fellépni a Bora Bora Clubban. Aki érdeklődik a zenekar iránt, az már most meghallgathat néhány remixet és saját dalt a fiúk MySpace honlapján. A zenéket hallva elmondhatjuk: igazán nagy bulira van kilátás!

August Fest Nagykárolyban

Augusztus 16-án veszi kezdetét a Nagykárolyi August Fest. Vasárnap déli 12 órakor kerül sor Fastus József festménykiállításának megnyitójára a Kastélyban. A kastélykertben 16 órától a Kálmándi Fúvószenekar fog koncertezni, 19 órakor pedig a Városi Színház udvarán a Helver éjszakája című darabot láthatja a közönség.

Joy Summer Fesztivál Nagykárolyban

A nagykárolyi strand a helyszíne a nyári fesztivál rendezvényeinek, melynek keretein belül most a magyarországi  Abrakazabra zenekar fog fellépni. Szombat esténként lemezlovasok zenélnek, őket is érdemes megnézni és meghalllgatni, illetve táncolni a pörgős zenékre - mondjuk reggelig.

Palace mozi Nyíregyháza

A mozirajongókat nem tántorítja el a tény hobbyjuktól, hogy Szatmárnémetiben nincs, illetve alig van mozi, legtöbben Nyíregyházára járnak filmeket nézni. A Nyír Plázában található multiplex moziban olyan filmeket játszanak mostanában, mint a Transformers 2, Dragonball: Evolúció, Crank 2, nem is beszélve az új mozisikerről, a G. I. Joe: A Kobra árnyékában című filmről. Teljes program itt látható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: