2009-08-04 15:39:28• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Egy helyen találod a hétvégi eseményeket, nézz körül időben a kikapcsolódási lehetőségek között.

Hangverseny Fátyol Rudolf hegedűművésszel

Augusztus 7-én, pénteken 20 órai kezdettel a Római Katolikus Püspökség Aranytermében kamarazenekar hangversenyre kerül sor, ahol Fátyol Rudolf hegedűművész lesz a művészeti vezető. Az est folyamán Kusnyer Róbert szólistaként is közreműködik.

Sör mellé flekken a Downtown Pubban

A Downtown Pub immár nem csak a hangulatos kocsma jellegével csábítja a vendégeket, hiszen a nyári időszakban ínyenc flekkenekkel, sült kolbásszal, miccsekkel, hot-doggal várják a finom falatok kedvelőit, amelyekhez kedvező áron juthatunk hozzá.

Vacsoraest a Steak Houseban

Augusztus 7-én, pénteken és augusztus 8-án, szombaton ismét vacsoraestet tartanak a Iuliu Maniu 5 szám alatt található Steak House Étteremben. Pénteken sült oldalast szolgálnak fel steakburgonyával és csemegeuborkával, szombaton bécsi szelet (sertésszűzből), burgonyapüré és káposzta saláta lesz a menü. Az ízletes vacsorát 16 lejért lehet megvásárolni.

Asztalfoglaláshoz hívd a 0361 424 585-ös, vagy pedig a 0743 366 898-as telefonszámok egyikét.

Charlie Nagykárolyban

A Nagykárolyi Joy Summer Fesztivál keretében augusztus 7-én, pénteken Charlie koncertezik a károlyi strand területén, őt megelőzően azonban a szatmárnémeti Nagy Katalin lép színpadra. Szombaton pedig Beach Partyt tartanak, ahol a legjobb disco zenék szólnak.


Hétvégén Charlie koncertezik a nagykárolyi strandon.  <p style=
Hétvégén Charlie koncertezik a nagykárolyi strandon


Fradi és Nyíregyháza

A három év kényszerű száműzetés után a magyar labdarúgó élvonalba visszatérő Ferencváros péntek este 20 órától a Nyíregyháza Spartacus otthonában lép pályára. A nyírségiek egy győzelem és egy vereség után látják vendégül a zöld-fehéreket, akik debütáló meccsükön 4-1-re legyőzték a Zalaegerszeget. Ám vigyázniuk kell, mert a Szpari az első fordulóban odahaza 5-1 arányban lelépte a Vasast.

Nyíregyháza Spartacus - FTC bajnoki mérkőzésre jegyárusítás: Hétfőtől - csütörtökig (augusztus 3-6.) 17-20 óra között a nyíregyházi stadion főpénztárában, az új lelátó felőli oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: