2009-07-21 13:38:19• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezúttal is időben összegyűjtöttük az elkövetkezendő napok programkínálatát, hogy olvasóink mihamarabb értesüljenek a fontosabb eseményekről.

Vacsoraest a Steak House Étteremben

A Steak House Étteremben július 24-én, pénteken 20 órai kezdettel Vacsoraestet tartanak, ahol 25 lejért vásárolható meg egy kiadós porció. A menü tárkonyos csirkeraguleves, illetve második fogásként hektörzs steakburgonyával és vegyes salátával.

A vacsoraest szombaton is folytatódik, amikor francia hagymalevest és sült csülköt vele sült burgonyával, illetve vegyes salátával tálalnak fel, amelyet szintén 25 lejért vásárolhatunk meg.

Keresd az éttermet a Iuliu Maniu 5 szám alatt, asztalfoglaláshoz meg hívd a 0361 424 585-ös, vagy pedig a 0743 366 898-as telefonszámok egyikét.

AquaSound Fesztivál

Július 24-26 között kerül megrendezésre az apai tó partján az AquaSound Beach Party, melynek köszönhetően a tópart az Ibizai tengerpart hangulatát fogja idézni. A dj.-partyn olyan sztár-lemezlovasok fognak zenélni mint Mandy, Tom Clark, Audio Jack si Simon Baker. További fellépők: Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Pagal, Proof, Kool,Christian Cardwell, Optick, Liquid, Zanga, House Boy, Chris Angel, Rhay, Big Junior, Rhico, Robert Bratu, Jasc, Carlos. Az elektronikus zene rajongóinak mindenképp ott a helyük!

Félsziget fesztivál:

Non-stop buli: jó idő, szenzációs koncertek és rengeteg tevékenység várja a látogatókat csütörtöktől, július 23-tól kezdődően a marosvásárhelyi CokeLive Félszigeten, a Maros partján, a Víkend-telep szomszédságában. A fesztivál hetedik kiadása négy maximális intenzitású napot ígér a régi és új barátok táraságában. Részletes információkért látogass el a www.felsziget.ro oldalra.

Jazz fesztivál

A szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kultúrház közös kezdeményezésére, idén július 23 - 24 között kerül megrendezésre az V. Szatmárnémeti Nemzetközi Jazz-fesztivál, amelynek helyszíne az Insomnia Klub (volt Victoria mozi).

Az előadások 19 órakor kezdődnek. Első este a Cserey Csaba Duo, Nemez és a Nicolas Simion Trio lép fel, második este a Bohem Ragtime Jazz Band, a Larry Coryell Trio és Alphonse Mouzon. Meghívott Joey DeFrancesco is.

Belépő 20 lej, amely mindkét napra érvényes.


Ezúttal is időben összegyűjtöttük az elkövetkezendő napok programkínálatát.
Idén július 23 - 24 között kerül megrendezésre az V. Szatmárnémeti Nemzetközi Jazz-fesztivál, amelyre Nicolas Simion Trio is városunkba érkezik


Szórakozóhelyek ajánlatai:

A MusiC'at Pubban pénteken és szombaton is Jánosi Csaba a házigazda. Július 21-én, kedden pedig mindenkit szeretettel várunk a karaoke maraton döntőjére, ahol a kilenc legjobb versenyző „küzd" a nyereményeinkért, és a megtisztelő címért.

A Nagykárolyi Joy Summer Fesztivál keretében július 24-én, pénteken a Fly Projekt koncertezik a károlyi strand területén. Szombaton pedig Beach Partyt tartanak, ahol a legjobb disco zenék szólnak.

Strandröplabda Bajnokság Szatmárnémetiben

Július 27 és augusztus 1 között Szatmárnémetiben szervezik meg a két selejtezőből álló Országos Strandröplabda Bajnokság női kvalifikációját. A hat napos sportesemény változatos program-összeállítással készül, amely éjszakába nyúlóan mindenkinek kínál majd kikapcsolódási lehetőséget.

Július 28-tól kezdődően, a meccsek után minden este hangulatos buli várja az érdeklődőket a Beach Sport területén, lesz olasz, magyar és román tradíciós est, illetve július 31-én, pénteken retro, majd szombaton egy fergeteges Copa Cabana party.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: