2009-07-16 14:38:27• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Az előttünk álló hétvége programkínálata:

Ketrecharc-verseny az Olimpia stadionban

Július 18-án 17 órai kezdettel ketrecharc-versenyt rendeznek a szatmárnémeti Olimpia stadionban. A ketrecharc a K1-küzdelmeknél is jóval szabadabb, gyakorlatilag mindenféle harcművészet fogásai megengedettek: kivéve a fejbekönyöklést, tarkóra, hátgerincre irányuló ütést vagy rúgást. A várhatóan igen izgalmas és kemény küzdelmek mellett lesz Miss Bikini Szépségverseny, fellép majd Puya és a Voltaj valamint a Szatmár megyei mulatós zenekar, a Sláger Duó is. Belépés 30 Ron.

Szórakozóhelyek ajánlatai:

A MusiC'at Pubban pénteken retro buli lesz, szombaton pedig Jánosi Csaba „táncoltatja" meg a vendégeket.

A Bora Bora Club minden hétvégén a legjobb disco zenékkel vár, sőt most italkedvezményeket is biztosítanak. Minden csütörtökön és vasárnap a vendégek, 20%-os árengedményt kapnak a számla kifizetésekor.

A nagykárolyi strand területén péntek este a Proconsul együttes koncertezik. Szombaton pedig vendéglemezlovas pörgeti a zenéket a hangulatos beach partyn. Vasárnap 15 órától pedig a MusiC'at Pub karaoke bulijairól ismert Nagy Katalin énekel a nagykárolyi közönségnek.

Latin hétvége lesz a Downtown Pubban, így pénteken és szombaton is a legjobb latin slágerekre bulizhatnak a fiatalok. A Downtownnak azonban még egy ajánlata van: a hétvégén kezdj el gyakorolni az augusztus másodikán megrendezendő nagy Texas Hold'em pókerversenyre! Addig is minden kedden és csütörtökön előválogató szatelit-versenyeket rendeznek 17 órai kezdettel, melyeknek nyertesei egyenesen a főversenybe jutnak be.

Mozikedvelőknek:

A Nyíregyházi Palace mozi pénteken, szombaton és vasárnap egész este 21:30-ig vetíti a legjobb filmeket: Jégkorszak 3, Másnaposok, Nász-ajánlat, High School Musical 3, Brüno, Excsajok szelleme, Megint 17, Képlet, Közellenségek. Ezen a linken elérheted a részletes programot, és tájékozódhatsz a filmekről is.


A Voltaj koncertezik július 18-án az Olimpia stadionban.
A Voltaj koncertezik július 18-án az Olimpia stadionban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: