2009-07-02 15:16:17• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Tartalmas hétvégi programajánlót készítettünk össze, amelyekben a környező települések eseményeiről is beszámolunk.

Szórakozás:

A Szatmár.ro közreműködésével a MusiC'at Pubban péntek este 21:30 órai kezdettel a szatmárnémeti The Underskies együttes koncertezik, így egy igazán reagge estre számíthatnak a bulizni vágyók. Érdemes még mindig jelentkezni a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonjára, hiszen a verseny tétje ezúttal is megéri az erőfeszítést.

Péntek este a kolozsvári Obsession club rezidense, Dj Claus lép színpadra a Bora Bora Clubban, belépés mindenkinek díjtalan. Szombaton pedig Simona Nae koncertezik a szórakozóhelyen.

A nagykárolyi Joy Club egész nyáron bulizni hívja a fiatalokat. Július 3-án, pénteken a HI-Q együttes koncertezik.

A Las Vegas clubban pénteken ismét Ezek vagyunk mi buli lesz DJ Leviciusszal, ahol az érettségizők levezethetik a vizsgák alatt felgyülemlett feszültséget.

A Downtown Pubban péntek és szombat este funky és R'n'b estet tartanak. Vasárnap minden blöffölni vágyót pókerpartira invitálnak. A kártyák kedvelői szombatig jelentkezhetnek a pókerversenyre.

Július 3-án, pénteken 18 órától nyílik meg a Wild Bikers Club Nagykárolyban, a Viktória üzlethelység emeletén, a December 1 sugárúton. A tulajdonosok egy olyan motoros clubbot hoztak létre, amely nem csak motorosoknak kínál igényes szórakozást. A megnyitón minden vendégnek bográcsgulyással kedveskednek, majd este retro partyt szerveznek.

Fesztivál:

Idén, 2009-ben - immár harmadik alkalommal - lesz „Erdélyország az én hazám" világtalálkozó Verőcén, a Csattogó-völgyben, július 3-5 között. A fesztivál célja, az Erdélyből elszármazott családok, meg Erdély „szerelmeseinek" a találkozója, egy családias közegben, ahol a sok száz táborlakó és több ezer látogató, programjaink sokaságában megtalálja mindazt ami ínyére való. A fesztivál remek alkalom az együttléthez azoknak, akik megérezni, megismerni, vagy újra átélni szeretnék a transzilván eszme, - hagyomány, illetve - kultúra összetartó erejét!

Július 3 és július 26 között, négy hétvégén zajlik a Debreceni Cívis Korzó fesztivál, amely minden péntekre, szombatra és vasárnapra is kínál könnyed, ugyanakkor tartalmas szórakozást. Részletes programért kattints ide.


A The Underskies együttes koncertezik pénteken a MusiC'at Pubban.
A The Underskies együttes koncertezik pénteken a MusiC'at Pubban


Kikapcsolódás:

Június 29. és július 31. között változatos programokkal várja az óvodás és elemista korú gyerekeket a Nagykárolyi Művelődési Ház és a helyi könyvtár. Mini-vakáció a könyvtárban című rendezvénysorozatuk keretében a Nagykárolyi Művelődési Ház munkatársai rajz- és festészeti tanfolyamot tartanak, ugyanott néptánc és modern tánc oktatás is lesz, valamint a kézművesműhely mellett dobolni is tanulhatnak az érdeklődők. Szerveznek továbbá rajzfilm-vetítéseket és lesz egy nagy gyerekbuli is a kastélyban.

A Nyíregyházi Palace mozi pénteken, szombaton és vasárnap is estig tartó ajánlatokkal csábítja a mozikedvelőket. A kínálatban tíz film közül válogathatunk mint például a Jégkorszak 3, a Másnaposok, a Nász-ajánlat, vagy a Transformers-a bukottak bosszúja. Részletes program itt található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: