2009-06-26 10:33:34• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Körülnéztünk milyen kulturális és szórakoztató programokat kínál a mostani hétvége.

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület kezdeményezésére, Szatmár és a magyarországi Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat elnökei kétnapos rendezvénnyel emlékeznek a történelmi Szatmár 130 esztendeje Tiszacsécsén született prózaírójára: Móricz Zsigmondra. Az esemény június 27-én, szombaton 10 órai kezdettel a Megyei Múzeumban egy irodalmi tanácskozással veszi kezdetét. A részletes program itt tekinthető meg.

Június 27-én, szombaton a Bora Bora Clubban MC Shuthy és Dj George, a kolozsvári DJ's Club After Eight rezidensei keverik a legjobb zenéket. Fiuknak 10 lej, lányoknak ingyenes a belépés.

A MuisC'at Pubban június 27-én, szombaton Latino Partyt tartanak. Dj Tyros és Mc Jovi játsszák a legdallamosabb csipőringató latin zenéket, ahová minden bulizni vágyót szeretettel várnak. Ne feledjétek, a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro közös karaoke maratonjának első fordulója kedden rajtol, amelyre még mindig várjuk a jelentkezőket.

Június 27-én, szombaton székelytalálkozót szerveznek Nagykárolyban. A rendezvény délelőtt 11 órakor ökumenikus misével kezdődik a nagykárolyi Kalazanci Szent József római katolikus templomban. Délután hat órától kulturális műsorral egybekötött bált tartanak a Szent László Közösségi Ház dísztermében, melynek keretében fellép a nagykárolyi Rekettye népdalcsoport, a Canticum Novum kamarakórus, valamint Lackó Ferenc citerás, népdalénekes, egyúttal a Székelyföldet bemutató kisfilmeket is vetítenek majd. A program szerint elhangzanak versek, történetek, székely viccek, és lesz karaoke is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: