2009-06-18 16:20:36• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Nézz körül milyen események várhatók erre a hétvégére vonatkozóan.

Vasárnap, június 21-én kerül sor Szatmárnémetiben az egyházmegyei Jézus Szíve búcsúra. Az első szentmisére reggel 8:00 órától kerül sor a Kálvária templomban, ahol IPS. Ioan Robu bukaresti érsek celebrálja majd román nyelven a szertartást. Ezt követően szintén a Kálvária templomban pontifikálja majd Nm. Ft. Böcskei László, nagyváradi püspök 9 óra 30 perctől a német nyelvű szentmisét, a búcsú főmiséjét pedig a Székesegyház előtti téren Eminenciás Erdő Péter bíboros érsek celebrálja 11:00 órától. Az erdődi Bakócz Tamás szobor felavatására délután 15 óra 30 perctől kerül sor.

Pénteken és szombaton a MusiC'at Pubban a jól bevált házigazda, Jánosi Csaba zenél a vendégeknek. Arra is felhívnánk az éneklés szerelmeseinek figyelmét, hogy indul a karaoke maraton második szériája, amelyre már lehet jelentkezni. A döntősök gigantikus nyereményeket vihetnek el tőlünk. Olvasd a részleteket.

Június 19-én pénteken "Ezek Vagyunk Mi Buli" a Las Vegasban Dj Leviciusszal, ahol minden ötödik zene a '90-es évek egyik nagy slágere lesz, keverve napjaink megszokott zenéivel és az elmaradhatatlan nyári slágerekkel! A játékok igény szerint díjazva...

A II. Mezőfény Napja június 21-én, vasárnap, 15 órakor kezdődik a helyi mazsorettek és a fúvószenekar végigvonulásával a faluközponton. A kulturális műsorban fellép a helyi, a csanálosi, a csomaközi, a kaplonyi, a tasnádi, a nagymajtényi kulturális csoport, 20.30 órától a sztárvendégek szerepelnek: az Insect, Dancs Annamari, 22.30-tól pedig a Bikini együttes frontembere, akit az Abrakazabra együttes fog kísérni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: