2009-05-21 15:44:30• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ez a hétvége bőven tartogat kikapcsolódási lehetőséget minden korosztály számára.

A Burning Ashes szervezésében május 22-én, pénteken 20 órai kezdettel a B-Element, az Unwritten Low és a Stand Alone együttesek koncerteznek a G.M.Zamfirescu Kultúrházban. A fellépő együttesek hozzájárulnak a süketnéma kisfiú Sorinel műtétjének költségeihez, ugyanis a három lejes belépőből befolyó összeget neki ajánlják fel. A szervezők minden segítő szándékú érdeklődőt várnak.

A MusiC'at Pubban ezen a hétvégén ismét Jánosi Csaba a hangulatfelelős, aki pénteken és szombaton is a legnagyobb slágerekkel bírja táncra a vendégeket.

A Szatmárnémeti Északi Színház idén is megrendezi a Sorompók nélkül elnevezésű színházi fesztivált, amely május 22-től 31-ig tart. A fesztiválon hazai és külföldi előadókat láthat viszont a szatmári közönség. A fesztivál előadásai az alábbi linken megtekinthetők.

Május 22-én pénteken ismét Ezek Vagyunk Mi Buli a Las Vegasban, Dj Leviciusszal. A bulit táncversennyel és értékes nyereményekkel (CD, Ital stb.) tarkítják. Belépő fiuknak 5 lej, lányoknak díjtalan.

A hétvégén, május 23-24-én szervezi meg az Ady Endre Társaság, a szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Madisz a már hagyománnyá vált Családi Hétvégét a Kossuth Kertben. A színpadi előadások és koncertek mellett egyéb szórakoztató programokon is részt lehet venni. Sztárvendég a magyarországi Kovács Kati lesz. A családi hétvége részletes programja itt található.

Május 23-án, szombaton, immár harmadik alkalommal kerül sor a Szatmárnémeti Caritas által szervezett jótékonysági gyalogló maratonra. Ebben az évben az eseményt kísérő jelmondat „Gyalogoljunk együtt az idősekért". A maraton résztvevői által összegyűjtött összeget az idősek számára biztosított szolgáltatásokra fordítja a Caritas, tíz házi betegápoló központja révén, amelyek 900 ágyhoz kötött idős embert látnak el. Részvételi tudnivalók itt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: