2009-05-14 16:29:11• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezúttal is időben tájékoztatjuk olvasóinkat az aktuális koncertekről, és kikapcsolódási lehetőségekről.

A MusiC'at Pubban péntek este stand up comedy light estet tartanak. A komikus előadások kedvelőinek 21 órától ott a helyük a szórakozóhelyen. Szombaton Jánosi Csaba a megszokott jó hangulatú bulival vár mindenkit.

Ezen a hétvégén Erdélyben közösen koncertezik két neves magyarországi zenekar: a Zanzibár és a Tankcsapda. Május 15-én Kolozsváron a Sportcsarnokban, míg május 16-án, Csíkszeredában tartják lépnek fel. Részletek a www.tombolj.ro oldalon.

 

 

Május 16-án, szombaton a Szatmárnémetitől mindössze 55 kilométerre található magyarországi településen Beregdarócon (Fehérgyarmat mellett) lévő Hét csillag Panzió nemzetközi amatőr teniszbajnokságot szervez. A versenyen bárki részt vehet, aki igazi teniszsport kedvelő. Jelentkezni a helyszínen lehet 1000 forint ellenében. A bajnokság legjobbja egy két személyes wellnesshétvégét nyer a Hét csillag felajánlásával.

A G.M.Zamfirescu Kultúrházban ezen a hétvégén újabb rockkoncerteket tartanak. Szombat este 20 órától a kolozsvári Godmode, a nagykárolyi Deity és a Stereotype, valamint a nagybányai Fire Ball lépnek fel. Belépés nyolc lej.

Szintén a G.M.Zamfierscu Kultúrház szervez vasárnap 17 órától, a Szatmárzsadányi Kultúrházban népzenei és folk koncertet. Az est folyamán Petrica Muresan, Tavi Bud és Sorin Balaj koncerteznek. Belépés díjtalan.

A Downtown Pubban pénteken ismét a Two Brothers együttes koncertezik, ahová díjtalan a belépés. Szombat este a karake party keretein belül kocsma kvíz is szerveznek. A játék lényege, hogy a beiratkozott baráti társaságok különböző közéleti, bulvár kérdésekre kell megfelelően válaszoljanak. A „legműveltebb" csapat pedig hazaviheti az összegyűlt beiratkozási díjat.

A beregdaróci Hét csillag Panzió teniszbajnokságán wellnesshétvégét lehet nyerni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: