2009-05-08 14:39:07• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Összegyűjtöttük a hétvégi eseményeket, amelyek kikapcsolódásként, vagy hasznos időtöltésre is kiválóan alkalmasak.

A rockzene kedvelőinek május 8-án pénteken, ott a helyük a Csengeri Sportcsarnokban, hiszen Magyarország három népszerű rockzenekara is színpadra lép. A rockest 19 órától (magyar idő szerint) veszi kezdetét a Crowhill Tales nevű előzenekar fellépésével, majd 20 órától a műfaj kiváló dalait Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnépszerűbb rockegyüttese a Radar biztosítja. Miután a két zenekar felpörgeti a hangulatot, a Sopronból érkező neves rockegyüttes, a Kárpátia testvérzenekara, a Hungarica veszi át a stafétát.

Péntek este Dj Leviciusz mindenkit vár a Las Vegas Clubba, a megszokott jó hangulatú Ezek vagyunk mi bulival.

Az Európai Unió napján a Művelődési Ház szervez programokat Nagykárolyban a Kultúra tavasza fesztivál keretein belül. Tíz órától futóversenyt tartanak, amelyre a helyszínen lehet feliratkozni. Egy órával később a Román Katona Emlékművének megkoszorúzásával folytatódik a program, majd 12.00 órától kiállításra kerülnek az iskolák Európa Napra készített munkái, illetve a tagországok nemzeti lobogói. Lesz airsoft bemutató valamint élőzene, amelyről a Művelődési Ház illetve a Diákklub növendékei gondoskodnak. Helyszín a Kastélykert.

A MusiC'at Pubban péntek este stand up comedy várja a vendégeket, ahol a Szomszédnéni Produkciós iroda mutatkozik be. Ezt követően Jánosi Csaba zenél, aki szombaton is bulizni hív mindenkit.

Május 9-én, szombaton 11 órakor kezdődik a Román Katonák Hősi emlékművének megkoronázása, amellyel a megyevezetés Románia függetlenségének kivívására emlékezik. Szintén szombaton 12 órai kezdettel a 25 Octombrie téren az Európai Unió hivatalos napján, felhúzzák az európai zászlót.

Pénteken és szombaton látogatható a Nemzetközi Vakáció és Utazás  kiállítás a Szakszervezetek Művelődési Házában, illetve az Auto Expo 2009 az újközponti főtéren. Szombaton délelőtt a gyerekeknek is kínálnak elfoglaltságot, aszfaltfestést szerveznek.

A Hungarica rockegyüttes koncertezik a Csengeri Sportcsarnokban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: