2009-04-30 11:25:37• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ezen a hétvégén bizonyára sokan különböző üdülőhelyekre utaznak, hétvégi házakba pihennek és a természetben töltődnek fel energiával. Akik idén nem hódolnak a május elsejei szokásoknak, nézzenek szét programajánlónkban.

A Bora Bora Clubban péntek este ismét sztárvendégek dobják fel a hangulatot. A clubzene kedvelőinek Dj Tom Boxer és Mc Mike Diamondz mutatkoznak meg. Belépés 15 lej.

Május elsején pénteken a Munka Nemzetközi Napján az E.V.M. Buli kereten belül "Grill Party"-t szervez a Las Vegas Club. Minden csíkos öltözékben megjelenő hölgy és úr díjazva lesz. Hozd a csíkost! Házigazda: Dj Leviciusz és a Las Vegas-i munkásosztály!

A Csengeri Polgármesteri Hivatal és az Sz-Sz-B Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal, több almatermesztő-gazdálkodó támogatásával másodjára szervezi meg az Almavirág Ünnepet Csengerben. Május 2-án, 10 órától (magyar idő szerint) ünnepi felvonulással veszi kezdetét az Almavirág Ünnep Csenger város központjában, ahol mazsorett csoport vezeti a tömeget. Este Varga Feri és Balássy Betty koncerteznek.

Május elején több Szatmár megyei strandon is kezdetét veszi az idei szezon: A nagykárolyi strand május 2-án, szombaton nyitja meg kapuit a strandkedvelők előtt. Kezdetben csupán a négy kisebb meleg vizes medence fog üzemelni. A belépőjegyek értéke nem fog változni felnőttek 7 lejért, míg a gyerekek 4 lej ellenében vehetik igénybe a strand szolgáltatásit.

Mihályfalván május elsejétől várják a strandozókat, mindkét medence üzemelni fog. Ebben az évben a gyerekeknek ugyanannyiban kerül a belépő, mint tavaly, vagyis 2,5 lejbe. A felnőttek a tavalyi 5 lej helyett, 7,5 lejért vehetik igénybe a Mihályfalvi strandot.

Tasnádon május elsejétől lehet használni a strand mindhárom medencéjét. Kezdetben kizárólag termálvizes lubickolásra lesz lehetőség, majd július elsejétől az egyik úszómedencét édesvízzel töltik fel. A strandot felnőttek 7 lej ellenében, míg nyugdíjasok, gyerekek és egyetemisták 4 lejért vehetik igénybe.

Péntek este a Downtown Pubba is mindenkit várnak egy fergeteges karaoke partyra.

Május 3-án a Huta-hágón rendezik meg a Sambra Oilor hagyományőrző népünnepséget. Az esemény egész napos programot kínál, ahol több közéleti személyiség is jelen lesz.

Pénteken Tom Boxer lesz a Bora Bora Club sztárvendége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: