2009-04-23 14:12:52• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Kulturális, szabadidős és kikapcsolódásra alkalmas programokkal is szolgálunk, erre a hétvégére vonatkozóan.

Pénteken karaoke partyt szervez a Downtown Pub, szombat este pedig karaokéval egybekötött retro estet tartanak.

Az EMKE megemlékezést szervez április 25-én a II. Rákóczi Ferenc által vezetett szabadságharc okán. Az utóbbi két évtized hagyományaihoz híven idén is április utolsó szombatján az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület kezdeményezésére délelőtt 11 órakor a domahidai vasútállomás mögött található kuruc-emlékmű előtt megemlékezést tartanak az 1703 - 1711 között II. Rákóczi Ferenc által vezetett szabadságharcra.

Április 24-én, szombaton a Bora Bora Clubban Dj Andi&Stella vendégszerepel. Belépés 15 lej.

Április 25-én, szombaton 20 órai kezdettel három rockzenekar lép színpadra a G.M. Zamfirescu Kultúrházban. A Legion zenekar a Black Underground című új albumát népszerűsíti, ezen kívül pedig a nagybányai Ultimu Nivel és a szatmárnémeti Iklogon is koncertet ad. A belépés nyolc lej.

A MusiC'at Pubban hétvégén ismét Jánosi Csaba játssza a legjobb bulis slágereket.

Az Északi Színház Harag György Társulata április 24-én, pénteken 12 órától A rút kiskacsa című előadást játssza az Ács Alajos Stúdióteremben. Pénteken 19 órától a Dsida Jenő bérletesek tekinthetik meg a Két férfi az ágy alatt című előadást. Április 25-én, szombaton 11 órakor a Szigligeti Ede, míg 19 órától a Török István bérleteseknek mutatják be a Zűrzavaros éjszaka cjmű előadást. Április 26-án, vasárnap 10 órától, illetve 12 órától A rút kiskacsát játsszák a stúdióteremben.

Április 24-én pénteken Dj Leviciusz az "Ezek Vagyunk Mi Buli"-val várja a fiatalokat a Las Vegas Clubban, rengeteg új magyar és külföldi pörgős zenével. A belépés ingyenes.

Szatmár megye legnagyobb kutyás megmozdulására fog sor kerülni április 25-én és 26-án a Szatmárnémeti Strand területén. A eseményre egész Európából jönnek majd kiállítók, a romániai ebek mellett nagy számban érkeznek majd fehérorosz, német, ukrán, magyar, moldáv, szerb, szlovák, lengyel, spanyol és cseh tenyésztők állatai is. A kiállításokon közel 130 különböző fajtához tartozó ebet tekinthetnek majd meg az érdeklődők. Az eseményre szombaton és vasárnap is 10 órától lehet belépni, a döntőnek számító Best is Show műsorra pedig szokás szerint 14 óra után kerül majd sor. Egy belépőjegy felnőttek számára 10 lejbe, gyerekek számára 5 lejbe fog kerülni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: