2009-04-16 17:08:59• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Többek között színházpremier, retro parti és Dj Project koncert várja az érdeklődőket ezen a hétvégén.

Szombaton este retro partit szerveznek a Downtown Pubban. A legjobb slágereket élő zenével közvetíti a szatmárnémeti Heaven's Band együttes. Vasárnap csocsó-versenyt rendeznek, amelyre szombatig estig még bárki jelentkezhet. Az első három legjobbnak bizonyuló csapatot díjazni fogják.

Április 17-én, pénteken 19 órai kezdettel az Északi Színház Harag György Társulata egy új darabot mutat be. A Két férfi az ágy alatt című bohózatot Láng György írta Dosztojevszkij elbeszélése nyomán. Az előadás az Ady Endre bemutató bérlettel tekinthető meg. Vasárnap 19 órai kezdettel a Szilágyi Domokos bérleteseknek játsszák ugyanezt a darabot.

Dj Berty érkezik április 17-én, péntek este a Bora Bora Clubba. A vendéglemezlovas bulijára fiúknak 10 lej a belépés. Április 19-én, vasárnap Dj Project pörgeti fel a hangulatot. Belépés 20 lej.

A MusiC'at Pubban hétvégén Jánosi Csaba várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Megemlítenénk, hogy még egészen hétfőig lehet jelentkezni a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonjának harmadik fordulójára, amelyet április 21-én tartunk. Ez az utolsó lehetőséget, hogy bejuthass a döntőbe, és versenybe szállj a remek nyereményekért!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: