2009-04-02 18:57:50• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Kétség kívül minden zenei stílus kedvelője megtalálja hol bulizhat egy nagyot a hétvégén. Változatos programokból ezúttal sincsen hiány.

A Casual Pubban április 4-én, szombaton immár másodjára szerveznek Drum and Bass partyt, ahol több romániai DJ is vendégszerepel. Zenél Elix, Akula és a Replicator is, a látványról pedig Vj Nyx fog gondoskodni. A zenei műfaj kedvelői hatalmas buli részesei lehetnek.

Április 3-án, péntek este nagyszerű bulira van kilátás a Downtown Pubban, ugyanis a 2Brothers együttes, vagyis Henter Ambrus és Bottyán Zsolt koncerteznek. Szombaton pedig karaoke party várja a fiatalokat.

Az Északi Színház Harag György Társulata pénteken 10 órai kezdettel A rút kiskacsa című darabot adja elő, az Ács Alajos Stúdióban az Iciri piciri bérleteseknek. Ugyanezt az előadást 12 órai kezdettel is bemutatják. Április 4-én, szombaton 19 órai kezdettel a Mindhalálig Beatles c. darabot bérletszünettel játsszák.

Április 3-án, péntek este 20 órai kezdettel Cserey Csaba dobos, és tanítványai, Bátori Zsolt, Dragos Silaghi, Sándor Edmond, Fisár Csaba és Didi Péter koncerteznek a G.M.Zamfirescu Kultúrházban. Belépés ingyenes.

A MusiC'at Pubban ezen a hétvégén, pénteken és szombaton is Jánosi Csaba a hangulatfelelős, a megszokotthoz hűen ezúttal is tetőfokára hág majd a hangulat. A MusiC'at Pub és a Szatmár.ro közös karaokemaratonjára is felhívnánk minden énekelni szerető olvasónk figyelmét, amelyre április 6-ig lehet jelentkezni. Részletek itt.

Szombat este a G.M.Zamfirescu Művelődési Házban rockkoncertet szerveznek. Színpadra lép két Szatmárnémeti együttes az Expirit, és a Florian Band, valamint a magyarországi Szolnok városából érkező October zenekar. Belépés 8 lej.

A szolnoki October rockegyüttes Szatmárnémetibe lép fel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: