2009-03-26 14:39:08• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Erre a hétvégére is összegyűjtöttük a programokat, hogy mindenki időben válogathasson.

A Bora Bora Clubban pénteken Markus Homm, a Romániában született, ám Németországban nevelkedett lemezlovas lesz a sztárvendég. Az elmúlt évek alatt a neves DJ a világ legnagyobb klubjaiban lépett színpadra, s ezúttal Szatmárnémetiben is felpörgeti a hangulatot. Belépés 10 lej.

A MusiC'at Pubban pénteken és szombat a múlt heti kihagyás után, most ismét Jánosi Csaba lesz a házigazda. Arra is felhívjuk a figyelmedet, hogy a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub közösen karaoke maratont szervez. Ha hozzád is kegyes volt a sors, és hangszert adott a torkodba, ne gondolkodj tovább, jelentkezz a versenyre, és vidd haza az értékes nyereményeink egyikét. Részletek itt.

Az Északi Színház Harag György Társulata pénteken 10 és 12 órai kezdettel A rút kiskacsa című darabot mutatja be, mindkét alkalommal az Iciripiciri bérletesek számára. Szombaton és vasárnap ezúttal nem lesznek előadások.

Pénteken a Downtown Pubban a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Erdélyi Humorfesztivál elődöntőjét szervezik meg a Szatmár és Máramaros megyei stand up comedy-sek számára. A válogatót követően színpadra lép a Szomszédnéni Produkciós Iroda. A Downtown Pubban szombaton karaoke party várja a fiatalokat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: