2009-03-19 12:38:51• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

A hétvégét illetően ezúttal is nagyszerű programlehetőségekről, és kikapcsolódásra szolgáló eseményekről számolunk be olvasóinknak.

A Szatmárnémeti Roma Párt jótékonysági estet szervez az 5 éves Sorinel megsegítésének céljából. A süket-néma kisfiú műtéti költsége 40 ezer euróba kerül, eddig adományok révén csupán az összeg egy részét sikerült előteremteni. Március 20-án, pénteken 17 órától mindenkit szeretettel várnak a G.M. Zamfirescu Művelődési Házban megrendezésre kerülő jótékonysági estre. Az eseményen fellép a Paradis Trio, a tasnádi roma lányok tánccsapata, a Fekete Rózsák együttes és a Cigány Muzsikusok Egyesülete.

A MusiC'at Pubban péntek és szombat este a megszokottól eltérően a szatmárnémeti 4ever együttes fog zenélni, akik saját és feldolgozott dalaikkal pörgetik fel a hangulatot.

Március 20-án, pénteken a LAS VEGAS Clubban "Ezek Vagyunk Mi Buli" a legtöbb magyar és külföldi slágerzenékkel , rengeteg újdonsággal , hajnalban After Partyval a party arcok legnagyobb örömére! Folytatódik a játék is , "kézzelfogható" nyereményekkel! Rezidens: Dj Leviciusz. Belépés díjtalan.

A Casual Pub a hétvégén ismét jó hangulattat és jó hideg, egy literes korsós sörrel várja a lazítani vágyókat.

Az ír kocsma jellegéről ismert Back Door Pub március 20-án, pénteken és március 21-én szombaton Szent Patrik napot szervez, ahol Guiness hosztesz lányok és valódi ír kocsmazene vár minden érdeklődőt. Ha szereted a különleges ünneplési szokásokat, vagy szívesen ismersz meg új hagyományokat mindenképpen megéri a Back Door Pubot választanod, hiszen egy nem mindennapi eseménynek lehetsz a részese. A jó zenén, a finom sörökön kívül nyeremények is várnak rád, ugyanis ha Guiness sört vásárolsz, a csinos hoszteszlányoktól cilindert is nyerhetsz. Szombat este a The Rovers együttes szolgáltatja a legjobb ír kocsmazenéket.

Az Északi Színház Harag György Társulata március 20-án, pénteken 19 órától bérletszünettel a Mindhalálig Beatlest játssza. A Zűrzavaros éjszaka című előadást szombaton 11 órától az Arany János, 19 órától pedig a Diószeghy Iván bérletesek tekinthetik meg. Vasárnap 16 órakor szintén a Zűrzavaros éjszakát mutatják be, ezúttal a Gellért Sándor bérleteseknek.

A MusiC'at Pubban péntek és szombat este a szatmárnémeti 4ever együttes fog zenélni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: