2009-03-12 11:39:00• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ismét ajánlunk néhány kikapcsolódáshoz alkalmas hétvégi programot. Mindegy, hogy milyen zenei stílust képviselsz, az alábbi programok közül bizonyára te is találsz kedvedre való szórakozási lehetőséget.

Szombaton a Bora Bora Clubban is nagyszerű hangulat lesz. A szórakozóhely ezúttal is gondoskodik a változatos programokról. A neves lemezlovas, Dj Sava lesz az est sztárvendége. Belépés fiuknak 10 lej, lányoknak ingyenes.

A Downtownban péntek este ezúttal is karaoke várja a fiatalokat. Ha egy igazán nagy bulira vágysz, szombat este is érdemes betérni a pubba, ugyanis Henter Ambrus és Bottyán Zsolt formációja a Two Brothers koncertezik.

A MusiC'at Pub hétvégi programjai rendszerint nagy népszerűségnek örvendenek. Jánosi Csaba pénteken és szombaton ismét élő zenével vár minden bulizni vágyót. Ha egy hangulatos környezetre vágysz, s szívesen táncolnál a '90-es évek legjobb slágereire, ott a helyed a Macskában.

Március 13-án, pénteken Ezek Vagyunk Mi Buli a Las Vegasban, Dj Leviciusszal. Mivel péntek 13, megkeresik a legbabonásabb és a legkevésbé babonás "party arcot"...minden kötött csomót felderítenek, s a keresztbe tett testrészek is lelepleződnek. A nyereményözön most sem marad el. Belépés ingyenes.

A rock kedvelőinek is jó hírrel szolgálhatunk. Március 14-én, 20 órai kezdettel a magyarországi Superbutt alternatív rockzenét játszó együttes lép színpadra a G.M.Zamfirescu Művelődési házban. Vendégszerepelnek a Dirty Shirt, az AWS és a Smog rockzenekarok is.

A pillanat művészete címmel kerül sor Szilágyi Róbert budapesti buddhista utazótanító előadására szombaton, március 14-én 16 órai kezdettel az Astoria előadótermében. Belépő 5 lej.

 

A neves lemezlovas Dj Sava lesz a Bora Bora sztárvendége

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: