2009-03-05 11:32:26• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Nem kérdés, hogy ez a hétvége melyik nemnek kedvez leginkább, hiszen a legtöbb szórakozóhelyen március 8 alkalmából a Nőket ünneplik majd.

Fantasztikus programmal készült erre a hétvégére a Bora Bora Club. Pénteken kicsit a férfiaknak fognak kedvezni, ugyanis a péntekről szombatra virrradó éjszaka különleges csokibirkózás-showt nézhetnek majd meg a klubban bulizók. Szombaton viszont a nők szórakozhatnak: 21 órától a neves Flamingo Boys chippendale-csapat fog felllépni ugyanis a klubban, nem is akármilyen körülmények között. Hogy a hölgyek fesztelenül bulizhassanak, a férfi-vendégeket csak 23 óra után fogják beengedni a szórakozóhelyre.

Március 7-én, szombat este Whiskey Party-t szervez a nemrégiben nyílt Casual Pub. Az est folyamán minden deci Jim Beam után egy Bomba energiaital jár ajándékba. A szórakozóhely élő zenével és kitűnő hangulattal vár mindenkit a Iuliu Maniu út 5 szám alatt.

A MusiC'at Pubban péntek és szombat este is nagyszerű bulira van kilátás. Március 8 alkalmából, szombat este nőnapi bulit szerveznek, ahol ezúttal is Jánosi Csaba gondoskodik a társaság szórakoztatásáról.

Szombat este a Downtown Pubban Kurv*k és Kamionosok álarcos bált rendeznek, ahol mindenképpen megéri kreatív jelmezekben megjelenni. A legjobb öltözetek viselőit díjazzák, a jelmez nélkül érkezőktől pedig 20 lejes belépőt kérnek.

Ezen a hétvégén az Északi Színház Harag György Társulata több előadást is tart. Szombaton 11 órakor az Arany János, 15 órakor pedig a Szigligeti Ede bérleteseknek a Bolond vasárnap című darabot mutatják be. Szintén szombaton az Ács Alajos Stúdióban is lesz előadás, 18 órai kezdettel a Harmat az csillagon című darab tekinthető meg, amelyet id. Diószeghy Iván emlékére tartanak.

Március 8-án, vasárnap 11 órától a Móra Ferenc bérletesek nézhetik meg a Bolond vasárnapot. A Zurboló néptáncegyüttes a MADISZ szervezésében a Szatmárnémeti Északi Színházban lép fel vasárnap este 19 órai kezdettel. A Postakert és Pótlás című táncszínházi produkciójukat adják elő a szatmári közönségnek.

A BOra Bora Klub szombati rendezvényének plakátja.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: