2009-02-12 16:12:05• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Ez a hétvége egyértelműen a szerelmesekről szól. Azok számára, akik nem az otthoni begubózást választják, ajánlunk néhány programot.

A Downtown Pubban péntek este ismét karaoke várja a fiatalokat, ahol az első három éneklőt ingyen itallal jutalmazzák. Szombat este Henter Ambrus, és Bottyán Zsolt együttese a Two Brothers koncertezik, akik gondoskodnak majd arról, hogy zenéikre minden szerelmespár összebújhasson.

A Nagykárolyi Művelődési Ház a szerelmesek napján Valentin-napi partit szervez a központban, a Román Katona szobránál. A rendezvény 16 órakor a Mr. és Miss Valentin-választással veszi kezdetét, ahol tánctudásra, és szerelemvalló képességre lesz szükség. A szervezők csókversenyt is rendeznek 17 órai kezdettel, s amelyik pár szeretné 24 órás házasságot is köthet egy hivatásos anyakönyvvezető előtt.

Az Északi Színház Harag György Társulata február 14-én, szombaton 11 órai kezdettel a Móricz Zsigmond bérleteseknek a Mindhalálig Beatles című darabot mutatja be.

Azok számára is ajánlunk kikapcsolódási lehetőséget, akik nem kedvelik az ilyenkor jellemző romantikus hangulatot, s inkább tombolnának valamilyen őrjítő zenére. A G.M. Zamfirescu Művelődési Ház szombat este 19:30 órai kezdettel székházában, Anti Valentin rockkoncertet szervez, ahol olyan zenekarok lépnek színpadra mint a szatmárnémeti Iklogon és Exprit, illetve a két nagykárolyi formáció a Noir és a Deity. Belépő: 5 lej.

Csókversenyt szerveznek Nagykárolyban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: