2009-01-29 11:45:16• hírek • Szatmár.ro

Hétvégi programajánló

Az előttünk álló hétvége egyik legjobb bulijának helyszíne a Las Vegas Club lesz, azonban a Downtown Pubban is zajlani fog az élet.

A Las Vegas Clubban minden pénteken Dj Leviciusz Ezek Vagyunk Mi Buliján tombolhatnak a fiatalok, amely rendszeresen meglepetésekkel is szolgál. A különböző nyeremények mellett azonban sztárvendégeket is szép számmal meghívtak már. Január 30-án, pénteken a magyarországi Dj Szatmári és a nagyszerű énekesnő Jucus lépnek színpadra, akinek a dalai már alapjául szolgálnak egy kiváló bulihoz. Belépés 5 lej.

A Downtown Pubban péntek este 21 órától karaoke party várja a bulizni vágyó fiatalokat, ahol bárki kipróbálhatja énekhangját. Ha egy igazán nagy bulira vágysz szombat este is megéri a Downtown-t választani, ugyanis Henter Ambrus és Bottyán Zsolt formációja a 2Brothers lép színpadra és táncoltatja meg a tömeget.

Az Északi Színház Harag György Társulata szombaton 11 órától a Móricz Zsigmond, 19 órától pedig a Diószeghy Iván füstmentes bérleteseknek mutatja be a Bolond vasárnap című darabját.

Dj Szatmári és Jucus péntek este a Las vegas Clubban lépnek fel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: